• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prodaje se imanje na rubu nacionalne šume sa stolom za snuker kralja Edvarda VII: Cena pravo malo bogatstvo

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ovo je najupečatljiviji dom u koji sam ikada ušao, a pažnja posvećena detaljima je beskompromisna", kaže agent prodaje Den Dokrej

  • 0
Džo Koker, Joe Cocker, kuća vila Foto: LIV Sotheby’s / Planet / Profimedia

Imanje u stilu engleskih Tjudora, nekada u vlasništvu preminule rok legende Džoa Kokera, od nedavno se prodaje za 18 miliona dolara piše Forbes.

Nekretnina, poznata kao "Mad Dog Ranch", izgrađena je 1994. godine u Krafordu u Koloradu. Kuća se prostire na 1.500 kvadratnih metara, a na placu od 316 hektara. Plac je na samom rubu nacionalne šume, što ga čini ekstremno privatnim imanjem.

Pevač, koji je preminuo 2014. godine, osmislio je svaki metar nekretnine sa posebnom pažnjom.

Inače, kuća se prodaje potpuno nameštena, sa umetničkim delima, bibliotekom i rokerovim voljenim stolom za snuker, koji je nekada pripadao kralju Edvardu VII. Novi vlasnik naslediće i rokerov klavir, kao i zlatnu ploču.

Kuća poseduje 15 soba i isto toliko kupatila, četiri toaleta, gostinjsku kuću od 610 metara kvadratnih, kao i starateljsku kuću. Savršen pogled na okolni pejzaž pruža se iz svakog ćoška nekretnine.

- Ovo je najupečatljiviji dom u koji sam ikada ušao, a pažnja posvećena detaljima je beskompromisna - kaže agent prodaje Den Dokrej.

- Nalazi se na najsmirenijoj i najekskluzivnijoj lokaciji na planinama Vest Elk, ne postoji ništa slično ovome. Dom je luksuzan, a ipak se oseća udobnost i nepretencioznost, izvanredna kombinacija vizije izvedene u dramatičnom okruženju - dodaje.

Kuća takođe ima veliku terasu koja se proteže celom dužinom i gleda na dvorište. Međutim, prava magija čeka vas napolju.

Pored impresivnih vrtova, na imanju se nalazi i štala za konje i pristup Cottonwood Creeku-u, vrhunskom mestu za pecanje, pešačenje i vožnju biciklom.

Video: Jedna noć u njemu vredi kao prosečna plata u Srbiji: Otvara se prvi plutajući rizort na svetu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>