• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Magija iza crvenih vrata: Najmoćniji par iz šoubiznisa prodaje svoju vilu za paprene pare

Vreme čitanja: oko 1 min.

Do prostrane vile vodi krivudava privatna ulica

  • 0
Eva Longoria Longorija kuća vila Foto: MLS / Planet / Profimedia

Moćni par iz sveta šoubiznisa, Eva Longorija i njen suprug Hose Baston, odlučio je da proda svoje prelepo utočište, skriveno na Beverli Hilsu.

Ušuškano živopisno uređeno imanje nalazi se na tzv. Hollywood A listi kada je reč o traženoj ceni, budući da ona iznosi paprenih 22,888 miliona dolara.

Par koji se venčao u Meksiku 2016. godine ima za cilj da skoro pa udvostruči svoj novac prodajom ove parcele: kada su je pazarili pre nešto više od pet godina, za nju su dali 13,5 miliona dolara.

Do prostrane vile vodi krivudava privatna ulica, smeštena je visoko u kanjonu Benedikt i dodatno ojačana elektronskim kapijama i sigurnosnim sistemom sa kamerama.

Raspolaže sa osam spavaćih soba i devet kupatila, plus još nekoliko dodatnih soba. Kada je reč o enterijeru i eksterijeru, u pitanju je gotovo minimalistički prikaz velike španske kolonijalne vile, na dva sprata.

Kako piše Dirt, iza lakiranih ulaznih vrata u boji trešnje, nalazi se dom "prepun toplih tekstura i luksuznih završnih obrada, briljantnih boja i mnoštva modernih umetničkih dela".

U trpezariji je slika Dejmijena Hersta u obliku srca, koju je Baston poklonio Longoriji kada su saznali da je trudna, i još jedan kultni Herstov komad u predvorju, obasjan prirodnim svetlom.

Ostale karakteristike uključuju vinsku sobu sa kontrolisanom klimom, biblioteku, sofisticiranu kućnu kancelariju i sobu za zabavu.

Iako najpoznatija po ulozi Gabrijele Solis u "Očajnim domaćicama", nikako ne možemo reći da je Longorija niti "očajna" niti "domaćica", u bilo kom tradicionalnom smislu te reči.

Eva Longoria Longorija Eva Longorija / Foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ali, činjenica je da uživa u porodičnom životu, i "ulozi" supruge i mame, a kako se navodi - kuhinja je njena omiljena prostorija u kući.

Eskterijer, takođe, nije zapostavljen: tu su bazen, SPA centar obložen azurnim mozaicima, kabina pored bazena sa staklenim zidom, puno zimzelenog veštačkog zelenila, teretana i još mnogo toga.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>