• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Najnoviji kompleks Galens Investa Liman V zainteresovao veliki broj novosađana

Vreme čitanja: oko 2 min.

Konferencijska sala novosadskog hotela Pupin u nedelju je ugostila veliki broj posetilaca, koji su došli sa namerom da saznaju sve informacije o najnovijem projektu kompanije Galens Invest - Liman V Garden Residence

  • 0
Galens Invest

Foto: Promo/ Srećko Milosavljević

Ovaj dugonajavljivani kompleks, projektovan u duhu dosadašnjeg izvođačkog i investicionog iskustva kompanije koja gotovo dve decenije definiše i postavlja standarde kada su gradnja i investicije u pitanju, od samog početka privlači veliku pažnju, kako javnosti, tako i potencijalnih kupaca, koji su prepoznali sve benefite stanovanja u jednom od najlepših delova Novog Sada.

Prisutnima su prezentovane sve pojedinosti vezane za sam objekat: struktura, materijalizacija, sadržaji… ali i mogućnosti koje budućim stanarima pruža izuzetno dobra lokacija na kojoj će Liman V Garden Residence biti izgrađen. Jedinstvena stambeno- poslovna celina, sačinjena od sedam lamela, nalaziće se na samoj tački susreta dve novosadske regije – Limana i Telepa. Za one koji ne poznaju Novi Sad, bitno je pomenuti da se radi o jednoj od najznačajnijih gradskih zona, koja omogućava odličnu povezanost sa ostalim delovima grada, centrom, važnim objektima i institucijama, ali Vam isto tako, zahvaljujući neposrednoj blizini Dunava i Ribarskog ostrva, pruža niz mogućnosti za rekreaciju i boravak u prirodi.

Pored interesantnog i sadržajnog predstavljanja kompleksa, prisutne je posebno zainteresovala informacija o specijalnom popustu koji je obezbeđen za sve koji su posetili prodajni dan i odlučili da baš Liman V postane njihov novi dom.

Galens Invest

Foto: Promo/ Srećko Milosavljević

Detaljnije informacije o mogućnostima i načinima kupovine, kao i o raspoloživim stambenim ili poslovnim jedinicama, posetioci su mogli da dobiju od članova prodajnog tima Galens Investa, koji je, zahvaljujući izuzetnoj profesionalnosti, znanju i višegodišnjem iskustvu u radu sa klijentima, saslušao sve zahteve, pitanja ili sugestije zainteresovanih i pružio im adekvatne odgovore i smernice.

Ukoliko ste u potrazi za idealnim domom u Novom Sadu, a niste bili u prilici da posetite prodajni dan u hotelu Pupin, pozovite službu prodaje na telefon: +381 64 6495 880 i saznajte sve o Limanu V- kompleksu koji će, kombinacijom odlične lokacije, vrhunske materijalizacije i izvrsnih sadržaja, pomeriti granice mirnog i sadržajnog života u najlepšem delu Novog Sada. Pozivanjem službe prodaje ili posetom sajta www.galens.rs možete da se informišete i o drugim aktuelnim projektima Galens Investa, kako u Novom Sadu, tako i u Beogradu, na Jahorini ili na Zlatiboru.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>