• 1
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogled "od milion dolara" i 25 puta vrednija nekretnina: Ovako uživa dobitnik američke lutrije

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saoba za zabavu, vinski podrum, bioskop, bar i fitnes studio - samo su neke od ključnih prostorija u domu

  • 1
Edwin Castro, vila Foto: Simon Berlyn/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Najveća nagrada ikada, dodeljena u okviru američke igre na sreću Powerball, "otišla" je u novembru Edvinu Kastru, rekorderu.

Mladić nije časio časa, već je nedavno pazario grandioznu vilu u Holivudskim brdima, i za nju dao 25,5 miliona dolara, što zapravo deluje kao "sitnica", u odnosu na 2 milijarde dolara koje je osvojio.

Prema podacima Zillow-a, kuća je prodata/kupljena 1. marta ove godine.

Nekretnina ima pet spavaćih soba, sedam kupatila i zaista predivan pogled na vodu i prirodu. Prema pisanju Njujork Posta, Kastro je dobio i "mali popust" na ovaj dom, budući da je njegova pređašnja cena iznosila 29,95 miliona dolara.

Nalazi se iza privatnih kapija, a kreirala ga je kompanija "Roman James Design"; možda nema potrebe govoriti da je kuća opremljena svim luksuznim sadržajima koji se mogu zamisliti.

To podrazumeva sobu za zabavu, vinski podrum, bioskop, bar i fitnes studio, dok su napolju beskonačni bazen, spa centar, dva ložišta i ugrađeni prostor za roštilj.

Izgrađena 2022. godine, glavna prostorija ima kamin, trpezariju i otvorenu kuhinju sa pultom od crnog granita, a na gornjem nivou se nalazi primarni apartman. Glavna spavaća soba ima sopstveni balkon i kupatilo nalik spa centru.

Tu je i krovna terasa, kao i salon sa pet automobila

- Koliko god da sam šokiran i oduševljen što sam pobedio na izvlačenju Pawerball-a, pravi pobednik je sistem javnih škola u Kaliforniji - rekao je Kastro, koji se nije pojavio na konferenciji za novinare.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tananana

    14. mart 2023 | 22:35

    meni bi bila dovoljna "samo" ta soba sa šankom i kupatilo i bazen :P

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>