• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li je ovo najbolja transformacija kuće ikada? Stari, zapušteni enterijer potpuno neprepoznatljiv

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zlatna je svemu dala posebnu čar, kao i stari kamin koji se savršeno uklopio u renoviranu nekretninu

  • 0

Uređenje doma je jedna od najčešćih pasija među ljubiteljima dizajna i dekora, a internet je prepun zanimljivosti vezanih za to.

Pre svega na Instagramu možemo pronaći pregršt ideja i postova o tome kako da, uz ograničen budžet, od zapuštenih enterijera napravite luksuzne.

Na primer, Ben i Beki, sa naloga renovating_love_lane, navode se kao primer jednog od najuspešnijih tandema za ovakve transformacije.

U pitanju je stara kuća od Bekine bake, rađena u viktorijanskom stilu, koja je sada dobila potpuno drugačiji izgled, a samim tim - i smisao.

Beki je kuću nasledila pre nekoliko godina, nakon što joj je baka preminula, a prva stvar koju su preuredili bila je dnevna soba.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Renovating Love Lane (@renovating_love_lane)

Stare fotografije svedoče o potpuno retro stilu, i enterijer čak deluje depresivno, što znači da joj je osveženje bilo prekopotrebno.

Nas je ova transformacija "pre i posle" zaista raspametila, pa smo morali da je podelimo sa vama. Stari, zapušteni enterijer sada je potpuno neprepoznatljiv, a konkretno za hodnik - ideja je bila da se unese malo više svetla.

Kujna je bila ugaona, pa su Beki i Ben rešili da probiju jedan zid i spoje je sa dnevnom sobom, kako bi dobili više prostora. Osvežen je svaki kutak u kući, čak i najmanji detalj, pa bi bilo suludo "zaobići" kupatilo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Renovating Love Lane (@renovating_love_lane)

Ono sada sija! Sređeno je u u kombinaciji puder roze, bele i boje drveta, a u celom domu su generalno kombinovane nežne pastelne nijanse, ali i crna/teget... Zlatna je svemu dala posebnu čar, kao i stari kamin koji se savršeno uklopio u renoviranu nekretninu.

Video: Zavirite u unutrašnjost prvih 3D kuća koje su spremne za useljenje

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>