• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na prodaju kuća gde je nekada živela Džeki Kenedi: Ovo je savršenstvo bez mane

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nalazi se u kvartu Džordžtaun, u Vašingtonu

  • 0
Džeki Kenedi Foto: BRIGHT MLS / Planet / g49 / Zuma Press /Profimedia

Moramo priznati da se vila poput ove - retko viđa.

Doduše, ne čudi nas njen perfektan enterijer i eksterijer, budući da je u skupocenoj nekretnini iz Džordžtauna (Vašington, SAD) nekada živela tadašnja prva dame Amerike, Džeki Kenedi.

O njoj se, inače, govori kao o "najtužnijoj" prvoj dami, jer joj je život bio turbulentan. Naime, preživela je smrt dece, nešto najgore za svakog roditelja, a ni njen brak sa 35. američkim predsednikom - nije bio ispunjen istinskom srećom.

Vila koja se sada prodaje za paprenih 26,5 miliona dolara, samo je jedno od imanja gde je Džeki boravila nakon ubistva njenog supruga, Džona F. Kenedija 1963. godine.

Sotheby's International Realty tek nedavno je odredio pomenutu cifru za prelepu kuću, piše foxbusiness.com.

- Kažu da se istorija često ponavlja. To je slučaj sa izuzetnim imanjem u Džordžtaunu, iz 1794. godine, poznatim kao kuća Newton Baker / Jackie Kennedy House - rekao je Džonatan Tejlor za foxbusiness.com.

Dodaje da se sama kuća mora "iskusiti", da bi se cenila, te da je reč o generacijskom nasleđu. Inače, imovina je upisana u Nacionalni registar istorijskih mesta.

Iako je ostala verna svom klasičnom šarmu, renovirana je tokom godina, kako bi se istakao moderniji ton, od perioda kada je tu boravila Džeki Kenedi.

Ovaj dom, u kombinaciji sa još dve vile, sada ima 13 spavaćih soba, 13 kupatila i pet polu-kupatila.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>