Ovo su dva najveća gradilišta na Novom Beogradu, a važna su za celu zemlju: Poslednji metri ka Milošu Velikom

Saobraćajnica Novi Beograd Surčin imaće tri trake po smeru širine 3,50 m

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Seljak
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Željko

    30. mart 2023 | 18:50

    1. Мој је утисак да су мало збрзали на крају, надам се да неће бити "ожени се на брзину па се после кај на тенане", тј. У реду завршили су на време радове које су и најавили, само се надам да неће после бити стално неких преправки... 2. Ове везе са Виноградском улицом када ће оне бити готове...? Некако ми делује да је било најбитније да се заврши главни магистрални пут, а споредни путеви отом потом, то ми делује да је политички... А то је мало безбезе јер ми који живимо на потезу између Ледина и Сурчина ништа овом саобраћајницом нисмо добили док се не ураде те везе са Виноградском улицом. Као што онда ни на Аеродром нема смисла ићи овуда док се то не заврши, а како видим то није ни почело да се гради, само се види да је у плану... 🤔 3. Хоће ли Виноградска улица да се среди, тамо је пре свега због бетонске базе али и других објеката тотални хаос због тешких камиона који саобраћају туда... Када би се све то средило онда би ова саобрацајница била топ пројекат и значио би за све грађане али првенствено би значило за све становнике од Блокова до Јакова и шире наравно... Овако за сада се није много добило... Надам се бар да ће брзо да заврше ове везе магистрале са Виноградском улицом, и то би онда опет имало смисла, пре свега за људе који живе у виноградској улици, али и за све становнике од Блокова до сурчина... Овако више делује као да је сада завршено због неких политичких поена него што значи за све грађане, надам се да ће ме врло брзо демантовати... 🤷

  • Noca

    29. mart 2023 | 23:08

    A na putu od Zemuna do Borče od Pupinovog mosta ima biciklisticka staza do pola... Sramota.. Jel nisu mogli da spoje Zemun, Padinsku Skelu i Borcu stazom za bicikliste a ne ovako nit si tamo nit si vamo..Apelujem da se to zavrsi..

  • Brajna Koy

    29. mart 2023 | 21:12

    Setite se sta je bilo kuda sada prolazi saobracajnica.. Od smetlista se sada otvara mogucnost za razvoj Grada i Republike , obzirom da je prostor u Sredistu Republike.