• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Je l' ovo neko izdaje hodnik za 200 evra?" Oglas za stan u Novom Sadu premašio sve granice

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vlasnik je naveo da su u cenu kirije uračunati i svi troškovi

  • 1

U poslednjih dana cene zakupa stanova drastično su porasle, a građani Srbije sve više svoje nezadovoljstvo iskazuju komentarima na društvenim mrežama, gde uglavnom izdvajaju one najbizarnije. Ovoga puta, korisnici Tvitera ostali su zatečeni oglasom iz Novog Sada, a mnogi su pomislili da vlasnik zapravo izdaje hodnik za čitavih 200 evra.

Kako piše u oglasu objavljenom na ovoj društvenoj mreži, u pitanju je "jako mala garsonjera za samca kod Izvršnog veća". Činjenica je da se stan nalazi u samom centru grada, pa je samim tim i cena veća, međutim su šokirale fotografije objekta čija kvadratura nije navedena.

Za 200 evra zakupac bi dobio jednu sobu u kojoj se nalazi garnitura, mali šporet i improvizovana polica sa televizorom, a uključeno je i malo kupatilo. S obzirom na to da je prostorija uska, korisnici Tvitera nazvali su stan "hodnikom".

- Ma jel ovo neko izdaje svoj hodnik za 200e - piše u objavi na društvenoj mreži.

Građani su, čini se, već navikli na visoke cene malih prostora, pa su komentari uglavnom sarkastični, te navode da je ovo normalna cena nekretnine u Srbiji, dok drugi i dalje ne mogu da se prilagode promeni, pa tvrde da veličina celog stana odgovara polovini njihove sobe u studentskom domu.

Vlasnik je naveo da su u cenu kirije uračunati i svi troškovi uključujući i plavi račun, odnosno "Informatiku".

- Šta znači ovo "informatika"? Digitron na stolu? - pitaju se građani, dok jedni navode da u ovom prostoru ne bi popili ni kafu, a kamoli živeli.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    2. april 2023 | 18:05

    Ovo je glupo i komentarisati ali žalosno je što neko možda mora da ga iznajmi. Ali buni me povrh svega što ne vidim sudoperu, tuš i wc šolju. Skontala sam da je "šporet" na frižideru. Mašina za veš je ovde naučna fantastika. Da je 50e, onda ajde, mora nešto da košta... ali ovo??

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>