• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Od siromašne Filipinke do TikTok zvezde: Bela pazarila nekretninu za 4,3 miliona dolara u Los Anđelesu

Vreme čitanja: oko 1 min.

U pitanju je nekretnina koja je izgrađena 1959. godine, a nakon smrti vlasnika (93) održana je viralna prodaja

  • 0
Bella Poarch Foto: MLS / Planet / Profimedia

TikTok zvezda Bela Poarč (26) pazarila je skriveni dragulj na tržištu nekretnina u Los Anđelesu za 4,3 miliona dolara javlja Dirt.

U pitanju je nekretnina koja je izgrađena 1959. godine, a nakon smrti vlasnika (93) održana je viralna prodaja.

Kako javlja Dirt, red za gledanje nekretnine pružao se sve do ulice, a ponosna vlasnica postala je poznata tiktokerka, koja je iskeširala 400.000 dolara više od tražene cene.

Kao i ova kuća, i Poarčova je imala nesvakidašnji put do slave i bogatstva. Rođena u siromaštvu na Filipinima, usvojena je kao dete od strane nasilnog vojnog službenika i njegove žene.

Nakon što se sa 14 godina odselila u Ameriku i završila srednju školu, služila je tri godine u vojsci. Tokom 2020. godine postala je poznata široj javnosti po deljenju snimaka pevanja i plesa na popularnoj aplikaciji TikTok. Bela je danas treća najpraćenija osoba na platformi.

Nekretnina ima velike staklene prozore i drvenu strukturu koja vodi ka otvorenom hodniku koji izbija na veličanstveni kamin kao savršenu spregu izmešu glavne i manje dnevne sobe.

Odmah levo od ulaza nalazi se trperzarija povezana sa kuhinjom, koja ima zastarele aparate, ali upadljivo lepu radnu ploču.

U glavnoj kući nalaze se i dve spavaće sobe koje dele jedno ogromno kupatilo. Tu je i glavna spavaća soba sa garderoberom, kaminom, delom odvojenim za čitanje i zasebnim kupatilom.

Sa suprotne strane kuće nalazi se velika soba sa vešerajem, verovatno namenjena za zaposlene. Dvorište je puno cveća, a poseban momenat čini most u japanskom stilu koji vodi preko bazena.

Na zadnjem delu parcele nalazi se stazica koja vodi do japanske čajne kućice sa kupatilom, studijom i privatnim dokom sa pogledom na okean.

(Telegraf Biznis)

Video: Jedna noć u njemu vredi kao prosečna plata u Srbiji: Otvara se prvi plutajući rizort na svetu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>