• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Idealno je vreme za kupovinu apartmana na Divčibarama

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zbog sve veće popularnosti među turistima rastu i cene nekretninana Divčibarama pa je sada idealan trenutak za kupovinu nekretnine

  • 1
Knežev dvor Foto: Promo/ Knežev dvor

Na samo stotinak kilometara od Beograda nalaze se Divčibare, najlepši deo planine Maljen i sve popularnija destinacija koja privlači turiste tokom cele godine.

Pored brojnih aktivnosti u zimskom periodu, Divčibare je poznato i kao jedna od najkvalitetnijih vazdušnih banja u Srbiji sa fantastičnim pešačkim stazama pa su kapaciteti puni i tokom toplijih meseci.

Nadmorska visina od 980 metara idealna je za najmlađe i jedan je od razloga zbog kojih se ova destinacija ubraja u najpogodnije za odmor sa decom.

Velika potražnja za nekretninama

Kvalitetne ski staze, jedinstven geografski položaj i niže cene usluga povećali su broj skijaša sa 8 na 15 hiljada po sezoni.

Povoljnije usluge u poređenju sa drugim planinskim centrima privlače mnogobrojne domaće, ali i strane turiste.

Velika potražnja utiče na porast cena nekretnina i zakupa apartmana, pa je sada idealno vreme za investiranje i odlična prilika za zaradu u narednih nekoliko godina.

Investicija bez dodatnih ulaganja - Knežev Dvor Resort & Spa

Apart hotel Knežev Dvor Resort & Spa stvoren je za odmor ili zaradu uz izdavanje.

Nalazi se u centralnom delu Divčibara i nudi jedinstvene sadržaje za odrasle i decu.

Pored recepcije, a la carte restorana, vrhunskog wellness & spa centra i teretane u objektu će se nalaziti skijašnica, konferencijska sala, dečije igralište i igraonica.

U ponudi su potpuno opremljeni apartmani površine od 24 do 49 metara kvadratnih, uz koje možete zaraditi bez dodatnih ulaganja.

U želji da svaki kupac odabere najpogodniji način otplate, investitor je omogućio i produženo plaćanje na rate.

Knežev dvor Foto: Promo/ Knežev dvor

Izdavanje apartmana uz minimalan napor

Profesionalno izdavanje i održavanje biće povereno stručnom timu hotelijera sa dugogodišnjim iskustvom.

To znači da kao vlasnici apartmana nećete morati da brinete o prijemu, čišćenju, naplati, održavanju i gostima, čime je zarada uz izdavanje maksimalno olakšana.

Pouzdan investitor

Da bi kupovina apartmana na planini koji će služiti za odmor ili doneti zaradu bila uspešna, neophodno je pronaći pouzdanog investitora.

Investitor Beo Cortex 2020 d.o.o. je kompanija od poverenja i jedna je od nekoliko u vlasništvu porodice Bjelajac, od kojih je najistaknutije preduzeće za gradski i prigradski prevoz Dumeco d.o.o. koje posluje već više od dve decenije.

Izgradnjom, održavanjem, prometovanjem i izdavanjem nekretnina bave se od 2014. godine stavljajući zadovoljstvo kupaca na prvo mesto.

Posebne pogodnosti kupovine

U toku je akcija sa specijalnim pogodnostima - besplatno održavanje prvih godinu dana, relaksirana dinamika plaćanja do 2024., kao i poklon porodični spa vaučer uz kupovinu apartmana.

Specijalne pogodnosti kupovine, idealna lokacija i pouzdan investitor čine Knežev Dvor Resort & Spa idealnom investicijom u ovom trenutku.

Knežev dvor Foto: Promo/ Knežev dvor

Prodaja Knežev Dvor Resort & Spa apartmana

Agencija za nekretnine Kredium, najbolji partner Beograda na vodi, ekskluzivan je prodavac objekta Knežev dvor Resort & Spa.

Uz agente za nekretnine sa dugogodišnjim iskustvom pronaći ćete apartman u skladu sa vašim potrebama. Za više informacija kontaktirajte ih na 066/68 68 991 ili posetite Kredium prodajni centar u TC "Galerija", Beograd.

Knežev dvor Foto: Promo/ Knežev dvor

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>