• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Rijana prodaje svoju pompeznu vilu za "pompeznu" sumu novca: Samo za ultrabogate

Vreme čitanja: oko 2 min.

Na fotografijama možemo videti da je u pitanju savremeni stil dekoracije, upotpunjen određenom dozom istorijskih elemenata

  • 0
Rijana prodaje vilu za 10,5 miliona dolara Foto: The Agency / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Američka megazvezda Rijana odlučila je da se "otarasi" prelepe nekretnine, građene u tjudorskom stilu, u centru Kalifornije.

Lepotica sa Barbadosa je ovo imanje kupila u martu 2021, navodi Mansion Global, a sada ga prodaje za 10,5 miliona dolara. Inače, u Beverli Hilsu, gradu u okrugu Los Anđeles, ima još jednu nekretninu.

Šta mislite koliko će Rijana profitirati od ove prodaje?

Po svemu sudeći - malo, tačnije pola miliona, budući da je imanje platila 10 miliona dolara. Ali, dobitnica Gremija i dalje poseduje nekretninu u komšiluku, od 13,8 miliona dolara, koju je kupila tri meseca ranije i čini se da još uvek ne planira da je napusti.

Imanje koje sada prodaje je dobro sakriveno - nalazi se među bujnim lišćem, i poseduje glavnu kuću, kao i samostojeću kuću za goste, iz 1939. godine. Dolazi u kompletu sa četiri spavaće sobe i pet kupatila.

Na fotografijama možemo videti da je u pitanju savremeni stil dekoracije, upotpunjen određenom dozom istorijskih elemenata, a budući da je Rijanina glavna rezidencija zapravo stan u zgradi The Century (još od 2014.), pitanje je koliko je vremena ovde provodila i da li je ikada baš živela u ovoj kući.

Na plafonu vile su prelepe drvene grede, dok enterijer svečane dnevne sobe podseća na prostorije u katedrali. Tu je i radna soba, kao i renovirana kuhinja sa kutkom za doručak - odvojena od dnevnog boravka.

Vrata kuhinje otvaraju se u popločano dvorište, gde su korišćene crvene cigle, a tu su i bazen, mali paviljon i ložište. Na spratu vile su prostrani primarni apartman koji "propušta" mnogo prirodne, sunčeve svetlosti i ima dva kutka za čitanje, zatim kupatilo sa upečatljivim crno-belim podom i duplim lavaboima, starinskom kadom i samostojećim tušem.

Uređeni travnjak, teren dvaput manji od klasičnog košarkaškog terena, povrtnjak i samostojeća kuća za goste sa čajnom kuhinjom i kancelarijskim prostorom - dodatni su benefiti ovog imanja.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>