• 3

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posebne pogodnosti za kupovinu nekretnine u Pupinovoj palati na Novom Beogradu izazvale veliko interesovanje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iskoristite priliku i posetite prodajne dane još danas i sutra

  • 3
Pupinova Palata Foto: Srećko Milosavljević

Predstavljanje najnovijeg projekta investiciono- građevinske kompanije Galens Invest, velelepne Pupinove palate na Novom Beogradu, izazvalo je veliko interesovanje potencijalnih kupaca i prijatelja kompanije.

Prisutni su imali priliku da se upoznaju sa luksuznim kompleksom, koji će, po najavama investitora, predstavljati novi stambeni i biznis centar prestonice.

Pupinova Palata Foto: Srećko Milosavljević

Dobra vest za sve one koji žele da saznaju više informacija o naslednici novosadske Pupinove palate je da Prodajne dane Galens Investa mogu da posete i danas od 10 do 19 časova, kao i sutra, u periodu od 10 do 17 časova. Pored prezentacije samog projekta, posetioci Prodajnih dana će ostvariti posebne pogodnosti za kupovinu nekretnine u ovom kompleksu, što je odlična prilika, ali i razlog velikog interesovanja javnosti i kupaca.

Zahvaljujući prvoklasnoj materijalizaciji, vrhunskoj lokaciji i sadržajima koji upotpunjuju život i rad u atraktivnom i dinamičnom delu Beograda, Pupin’s Palace New Belgrade će svojim budućim stanarima i korisnicima obezbediti optimalne uslove za funkcionisanje i organizaciju poslovnih ili privatnih obaveza.

Pupinova Palata Foto: Srećko Milosavljević

Kada govorimo o lokaciji, značajno je pomenuti da će se ovaj kompleks nalaziti na Novom Beogradu, u delu koji savršeno pogoduje poslovnom svetu, ali i sadržajnom i ispunjenom životu u glavnom gradu. Blizina nekih od najuticajnijih biznis centara, aerodroma, autoputa, idealna je prilika za sve one koji brinu o zadovoljstvu zaposlenih i žele najsavremeniji poslovni prostor na izuzetno atraktivnom i lokacijski povoljnom prostoru. Sa druge strane, dostupnost svih potrebnih sadržaja i institucija, kao i mesta za rekreaciju i boravak na otvorenom, odlična su solucija za odrastanje dece i bezbrižan i siguran život u Beogradu.

Posetite Prodajne dane Galens Investa u novim kancelarijama na Novom Beogradu, na adresi Tošin bunar 270a još danas i sutra i ostvarite posebne pogodnosti za kupovinu nekretnine u Pupinovoj palati!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>