• 4
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ova vila u Petrovcu je na prodaju, a izgleda svetski: Ima čak pet kupatila i savršeni pogled na more

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mondenski gradić na Jadranu godinama unazad je "druga kuća" i stanovnicima Srbije, koji u Petrovcu imaju vikendice

  • 4
Budva, Petrovac Foto-kolaž: Shutterstock, nekretnina.me

Petrovac na moru je drugi po veličini i popularnosti grad Budvanske rivijere, koji turisti rado posećuju decenijama unazad. Nekako, Petrovac je uvek važio za mondensko mesto ovog dela Jadrana, a zbog svoje specifične blage klime i plaža sa sitnim šljunkom - privlači sve grupe ljudi, uključujući porodice s decom.

Ako neki grad na primorju Crne Gore ima šarm, onda su to najpre Herceg Novi, Kotor, Petrovac. Njegova istorija savršeno se stapa sa savremenim idejama gradnje velelepnih vila, tako da Petrovac danas vrvi od autentičnih kuća, poput onih u kamenu.

Jedna takva vila nam je posebno "zapala za oko", a udaljena je 3 kilometra od mora i 20 km od starog grada u Budvi, odnosno 29 km od luke u Baru. Pozicionirana je tako da odgovara svima koji vole određenu dozu izolacije, premda neće biti uskraćeni za "dodir" mora u svakom momentu, jer se sa terase vile pruža neverovatan pogled na more.

Površina same nekretnine je 388 m2, a zemljišta - 567 m2. Sudeći po opisu iz oglasa, budući da je ova vila na prodaju, vidi se da je rađena sa ozbiljnim planom: ima 6 soba, 3+2 kupatila i više od pet parking mesta u svom posedu.

Opisuju je kao: "Kamena, dvoetažna vila ambijentalnog rustičnog stila površine 388 m2 sa otvorenim bazenom i panoramskim pogledom na more u Petrovcu".

Cena? Tačno 945.000 evra.

Kako se dalje navodi, u suterenu su tehnička prostorija, toalet i garaža za dva vozila, a u prizemlju prostrani dnevni boravak otvorenog tipa sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, toalet za goste i kupatilo.

Na prvom spratu se nalaze dva zasebna dvosobna apartmana.

"Na kultivisanom i popločanom placu površine 567 kvadrata nalaze se otvoreni bazen i pomoćni objekat. Ispred vile su i 3 dodatna parking prostora. Vila se prodaje delimično nameštena. Opremljena je sistemom video nadzora, video interfona i alarma, i u potpunosti je klimatizovana", kažu vlasnici ove prelepe jadranske nekretnine.

(Telegraf Biznis)

Video: Od logora do luksuznog hotela: Poslednji snimci Mamule kao muzeja antifašističke istorije Bokelja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nešo

    5. jul 2023 | 10:10

    More udaljeno 3 kilometra , na placu nema ni trave ni drveta goli kamen . I da imam pare to ne bih uzeo ni u ludilu .

  • Bosko

    5. jul 2023 | 09:18

    Realno za tu lovu svake godine put oko sveta koji traje oko tri meseca !! i to je to !!

  • Filip

    5. jul 2023 | 10:35

    Vila izgleda svetski..jako lep i redak stil gradnje

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>