• 1

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pronađite novi porodični dom u jednoj od najpoželjnijih ulica za život u Beogradu

Vreme čitanja: oko 3 min.

Kupovina stana je jedna od važnijih životnih odluka koja sa sobom nosi čitav niz dilema i nepoznanica, a pronalazak idealnog životnog prostora po pristupačnoj ceni u Beogradu ponekad zvuči kao nemoguća misija

  • 1
Beograd na vodi Foto: Promo/ Marko Edge

Oni koji žive u blizini centra neretko se žale na gradsku buku, nedostatak parking mesta i zelenila, dok drugi koji žive malo dalje izgube pola dana u saobraćaju i nemaju mnogo raznovrsnog sadržaja u svom okruženju. Koju stranu odabrati, pitate se?

Beograd na vodi Foto: Promo/ BWF

Šta ako vam kažemo da ne morate da pravite kompromise i da postoji deo grada gde će vam sve što poželite biti dostupno nadohvat ruke? Naravno, u pitanju je Beograd na vodi, a na Prodajnom danu koji će biti organizovan 14. jula u Prodajnom centru BW na Sava Promenadi od 10 do 19 časova možete odabrati stanove useljive već ove godine!

Život u jednoj od najlepših ulica u gradu

Baš kao što je nekada zapuštena desna obala Save prerasla u najmoderniji kvart u zemlji, tako se i Savska ulica pretvara u jednu od najlepših i najsadržajnijih u gradu. Zgrade manjeg broja spratova, sa uređenim, zelenim dvorištima, okrenutim baš ka Savskoj ulici, skrojene su po meri porodice i garantuju jedinstveni životni stil zahvaljujući kojem vam je sve praktično nadohvat ruke.

Beograd na vodi Foto: Promo/ BWF

Na jednom kraju ove ulice nalazi se Savski trg, u čijem zaleđu će se ukrštati prve dve linije podzemne železnice, a na drugom se nalazi čuvena Ložionica, koja će uskoro postati novi multifunkcionalni kreativni centar, takođe sa metro stanicom u neposrednoj blizini. Prodavnice, restorani, kafići, šoping centar Galerija, Kula Beograd - najviša zgrada u Srbiji i regionu, pekare, teretane, saloni lepote i brojni drugi sadržaji stanarima ovog naselja dostupni su na pešačkoj udaljenosti.

Beograd na vodi Foto: Promo/ BWF

Budući stanari će u svom komšiluku imati i novu državnu dvojezičnu osnovnu školu sa sportskim terenima i najmoderniji državni vrtić sa brojnim sadržajima za mališane, a u neposrednoj blizini biće izgrađen i BW Apollo, sportsko-rekreativni centar svetske klase, tako da ćete zajedno sa svojim najdražima moći da uskočite u bazen kad god poželite. Osim bazena, ovde će se nalaziti i najsavremenija teretana, svlačionice sa tuševima i kafić.

Najzelenije naselje u prestonici

Ako ste u potrazi za stanom u blizini reke, u prirodnom okruženju punom zelenila i parkova, gde ćete uživati sa svojim najmilijima, sada je prilika da novo životno poglavlje započnete baš u Beogradu na vodi.

Beograd na vodi Foto: Promo/ BWF

Da li ste znali da se više od 40 odsto ovog naselja nalazi pod zelenilom? Svaka zgrada u okviru Beograda na vodi ima svoje uređeno unutrašnje dvorište, a više od trećine svake parcele prekriveno je zelenilom. U okviru ovog naselja možete pronaći i stanove sa sopstvenim zelenim baštama koje kreiraju intimniju atmosferu i daju osećaj privatnosti.

Savski park, jedan od omiljenih parkova stanara ovog naselja, osim jedinstvenog igrališta, multifunkcionalnih terena i 700 metara dugačke staze za džoging, krasi veliki broj stabala koja nude uživanje u prijatnoj hladovini. Drvoredi se nalaze i duž Savskog trga i Sava Promenade, omiljenog beogradskog šetališta, a sadnice javora, graba i drugih vrsta drveća posađene su duž čitavog Bulevara Vudroa Vilsona. U svom novom komšiluku pronaći ćete i najveći zeleni krov u regionu – na vrhu Galerije, najveće šoping, zabavne i gastronomske destinacije u regionu jugoistočne Evrope.

Stanovi useljivi već ove godine

U svoj novi dom u Beogradu na vodi, najsavremenijem naselju u Srbiji, koje na jednom mestu nudi sve sadržaje dostojne svetske metropole, možete se useliti već ove godine.

Beograd na vodi Foto: Promo/ Aca Matić

Ne propustite da izaberete neku od izvanrednih prilika na Prodajnom danu – platite samo 20 odsto iznosa prilikom kupovine, a preostalih 80 odsto platite pred useljenje ili odaberite trosoban stan za vašu porodicu od 85m2 koji je dostupan po ceni već od 253.000 evra. Prilika koja se ne propušta jeste i mogućnost otplate stana tokom izgradnje u sedam rata sa 0% kamate.

Registrujte se i zakažite termin za sastanak sa prodajnim savetnikom i saznajte sve detalje o delu grada koji nudi život kakav zaslužujete, i to po konkurentnim cenama.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>