• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prodaje se omiljeni hotel slavnih u luksuznom Hemptonsu: Za imanje traže 29 miliona dolara

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stvoriti hotel kao što je Kapri danas je nemoguće. Nikada ne biste dobili dozvole. Nezamenjiv je, kažu stručnjaci

  • 1

Odmaralište u Hemptonsu koje je kao magnet za poznate stavljen je na prodaju. Hotel i restoran Kapri u Sautemptonu, koji je tokom godina privlačio zvezde od Hauarda Sterna do Dženifer Lopez, i koji je bio popularno mesto za političare, na tržištu se nalazi po ceni od 29 miliona dolara.

Hotel je izgrađen 1960. godine i nalazi se na 2,3 hektara. Objekat sa tri zvezdice organizuje žurke pored bazena u stilu Sen Tropea u restoranu NAIA, koji prima 120 ljudi, a oduvek je privlačio mušterije dubljeg džepa.

Kapri ima 29 soba za goste, uključujući tri apartmana smeštena u "mirnom uglu" imanja, daleko od dela sa bazenom. U julu i avgustu cene počinju od 999 dolara za standardnu sobu i 1.999 dolara po noći za apartman.

- Stvoriti hotel kao što je Kapri danas je nemoguće. Nikada ne biste dobili dozvole. Nezamenjiv je - rekao je broker Toni Cerio, koji će.

Prodavci, advokati Mark Geragos i Tina Glandian iz Geragos Globala, kupili su Kapri za 4,8 miliona dolara pre samo osam godina. Od tada su ažurirali nekretninu i dodali bar pored bazena.

Cerio je takođe primetio da je Kapri daleko veći od istorijskog Maidstone Inn-a, 180 godina stare zgrade na imanju u Ist Hemptonu iz 1.600-ih godina, a kojoj je Cerio takođe nedavno pomogao da se proda za 17 miliona dolara.

- Kapri ima više soba i postoji mogućnost proširenja broja soba i dodavanja teniskog terena. To je jedinstveno imanje - rekao je Cerio.

Hotel je korišćen za snimanje epizoda "Prave domaćice sa Beverli Hilsa" i "Summer House". Njegovi okrugli stolovi u subotu ujutru često su privlačili najviše državne zvaničnike, uključujući guvernera Keti Hočul, gradonačelnika Erika Adamsa i državnog tužioca Leticiju Džejms.

(Telegraf Biznis)

Video: Nije realno očekivati pad cena nekretnina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    25. jul 2023 | 15:12

    "u stilu Sen Tropea" - ВЕЧИТИ англосексонски комплекси.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>