• 2
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Beograd dobija novi stambeni objekat: Stanovi i od 230 kvadrata s pogledom na Dunav

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stanovi se kreću u opsegu kvadratura od 30 do 230 m2 koliko

  • 2
Dalmatinska 53 Foto: Promo

Beograd dobija još jedan stambeni objekat u centru. Kako se najavljuje, Dalmatinska 53 svojim budućim stanarima ponudiće sve ono što predstavlja srž života jedne savremene porodice u prestonici, od centralne gradske lokacije, najkvalitetnije tehnologije gradnje i primene materijala A klase, do veoma bogatog i sadržajnog okruženja koji omogućava kompletnu infrastrukturu na samo par koraka.

Stanovi se kreću u opsegu kvadratura od 30 do 230 m2 koliko poseduje stan sa rooftop terasom na poslednjem spratu, čime se pokrivaju različite potrebe budućih kupaca od garsonjera do petosobne stambene jedinice. Zgrada ima ukupno 15 stanova. Takođe, objekat poseduje i podzemnu garažu sa kapacitetom od 17 parking mesta.

Jedinstvenost ovog stambenog projekta je i penthouse sa panoramskim pogledom na Beograd i terasom koja se pruža na čak 90 m2.

Projekat obezbeđuje toplotne pumpe za grejanje, hlađenje i potrošnu toplu vodu. Zahvaljući njima smanjuje se emisija CO2 za oko 75% u odnosu na grejanje na fosilna goriva, jer se dominantno koriste obnovljivi izvori energije iz prirodnih resursa zemlje,vode ili vazduha, a takođe uz ove pumpe ostvaruju se i uštede u troškovima za komunalije. Takođe, pored niskog uticaja na životnu sredinu, projekat će svim korisnicima zgrade pružiti i dodatnu relaksaciju kroz ambijantalnu muziku koja će se prožimati kroz holove same zgrade.

Građevinska dozvola za projekata Dalmatinska 53 je dobijena, a završnica projekta se očekuje 2025. godine, kada je planirano i useljenje, a zainteresovani mogu da se jave na mejl dalmatinska53@gmail.com.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JO

    3. avgust 2023 | 11:11

    Ko kuouje stan od 300 kvadrata? Igrači paint bola

  • 534

    3. avgust 2023 | 11:10

    Ako ti stanovi od 300 kvadrata nemaju 7 kupatila onda me ne zanimaju.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>