• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

U ovoj kući je Elizabet Tejlor navodno provela svoje poslednje godine života: Prodaje se po "vrtoglavoj" ceni

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ima 360 kvadrata, četiri spavaće sobe i pet kupatila

  • 0
Elizabeth Taylor, Elizabet Tejlor, kuća Foto: SIGNATURE REAL ESTATE/TNI PRESS / IMP Features / Profimedia

Moderno pustinjsko sklonište, koje se prodaje kao "jedina kuća u Palm Springsu ikada u vlasništvu ikone Elizabet Tejlor", našla se na tržištu za 4,95 miliona dolara.

Kuća od 360 metara kvadratnih poseduje četiri spavaće sobe, pet kupatila i prostranu dnevnu sobu iz koje se pruža pogled na raskošni bazen.

Prema ranijem pisanju medija, glumica je kupila kuću 2004. godine i živela je u njoj sve do smrti, tačnije do marta 2011. godine. Iako je kuća ponela ime "Casa Elizabeth" po proslavljenoj glumici, njeno ime se ne pojavljuje u imovinskim knjigama.

Naime, dokumenta pokazuju da je kuća prodata u aprilu 2004. godine za 1,9 miliona dolara Eriku Sterlingu i Džejsonu Vintersu, a jedan od njih se sprijateljio sa Elizabet u njenim poslednjim godinama života.

Renovirana kuća ima ogroman hodnik sa visokim plafonima i dizajnerskim završnicima. Prozori u dnevnoj sobi se pružaju od poda do plafona, dodatno otvarajući već dovoljno veliki prostor.

Napolju se nalazi čajna kuhinja sa roštiljem i zamrzivačem javlja portal siliconvalley.

Kuća ima dva primarna apartmana, a oba poseduju svoja kupatila i spa deo. Podaci pokazuju da je trenutni vlasnik Fred Bin, koji je kupio kuću u martu za 3,75 miliona dolara. Bin je izvršni direktor kompanije za nekretnine.

U galeriji sa početka teksta možete pogledati fotografije kako kuća danas izgleda.

(Telegraf Biznis)

Video: Koliki je milion dolara u kvadratima? U Monaku za te pare ćumez od 15, u Beogradu vila od 500m²

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>