• 2
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je najjeftinija kuća na svetu, prodaje se za 109 dinara u Americi: Ima 67 kvadrata i nema nijednu "caku"

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Cena kuće je svega 1 dolar...

  • 2
mičigen, sad Foto: Shutterstock

Sigurno ste do sada već mnogo puta čuli za čuvene italijanske kuće koje koštaju 1 evro, ali su SAD našle način da im "doskoče".

Na sajtu chrishubelsells.com možete saznati sve o kući koja košta samo 1 dolar, a nalazi se u američkoj državi Mičigen.

Iako se prodaje po ovoj "smešnoj" ceni, agent za nekretnine koji je prodaje veruje da će koštati mnogo više, navodi The Post.

Kako dalje piše u opisu: "Predstavljamo najjeftiniji dom na svetu. Po ceni od svega 1 dolar (da, dobro ste pročitali), ovaj dom nije samo kuća – to je ulaznica za životnu avanturu sa nekretninama".

Ipak, apeluje se da kuća od 67 kvadrata, sa dve spavaće sobe i jednim kupatilom, zahteva od kupca da "probudi u sebi svog unutrašnjeg uradi sam gurua", kako bi je sredio.

- Zakoračite unutra i doživite uzbudljivi rolerkoster emocija, dok otkrivate svaki kutak i pukotinu koji moli za vaš kreativni dodir - napisao je agent za nekretnine Kris Hjubel.

"Krov je možda video bolje dane, ali hej, još ne prokišnjava – samo vas drži na nogama, pružajući neočekivani pljusak uzbuđenja kada to najmanje očekujete", dodaje se u šaljivom opisu.

Fotografije enterijera prikazuju izgrebane podove od tvrdog drveta u celoj kući, kadu koja deluje da ima buđ, fino prostranu kuhinju itd. Inače, u 2022. ova kuća je prodata za 4.092 dolara.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    27. avgust 2023 | 10:21

    Ko ima novac da je renovira i posveti joj se kicica je preslatka. Ono sto je zapravo cini da su ljudi u Americi nezainteresirani za nju jeste sto je mala. Meni je preslatka.

  • DRagutin

    27. avgust 2023 | 11:45

    Kuća jeste interesantna ali ima puno da se ulaže i onda se postavlja pitanje koliko košta ulaganje i da li bi bila skuplja investicija u renoviranje nego da se već u tom kraju kupi sređena za život kuća te kvadrature... Ono što sam ja procenio gledajući slike je da treba da se uloži oko 60-70 hiljada $... A kuće nisu baš tako skupe po tom kraju! Zato je i daje za 1$ !

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>