• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Četiri spavaće sobe, SPA i posebno mesto za čuvenu leopard bundu: Prodaje se "parče raja" Eltona Džona

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ser Džon je prvo kupio stan od 230 kvadrata za 925.000 dolara 1990-ih, a zatim je nastavio da kupuje i nadograđuje svoj prvobitni prostor

  • 1
Kuća Eltona Džona Foto: Sotheby’s Int Realty/PLANET PH / Planet / Profimedia

Legendarni muzičar i pijanista Elton Džon prodaje svoj dom u Atlanti za 5 miliona dolara. Ovaj sedamdesetšestogodišnji tvorac hitova poput ,,Sacrifice'' i ,,Candle in the wind'' proveo je u ovom dupleksu poslednje 32 godine.

Stan od skoro 1.300 kvadrata nalazi se na 36. spratu zgrade, koja je izgrađena 1990-ih. Nekretnina poseduje četiri spavaće sobe, isto toliko kupatila i tri toaleta. Takođe, ser Džon poseduje i garažu za čak devet automobila.

Opisana kao "remek delo bez premca", nekretnina je u stvari kombinacija šest odvojenih jedinica koje su pretvorene u "raskošnu dvospratnu rezidenciju na nebu, koja je svedočanstvo luksuznog života".

"Pogled iz rezidencije je ništa drugo do očaravajući", piše list ultimateclassicrock.

Zaista, ogromni prozori krase ceo dom, dopuštajući prirodnoj svetlosti da dopre u nekretninu, uz to pružajući prekrasan prizor na Atlantu.

Glavna spavaća soba ima odvojeni deo za sedenje, kao i kupatilo sa spa delom. Takođe, Elton Džon poseduje ogroman garderober za pregršt cipela i njegovu čuvenu leopard bundu.

Dupleks poseduje i fitnes studio, spa i tri dodatne gostinjske sobe.

Prema pisanju Vol Strit Džurnala, Elton je prvo kupio stan od 230 kvadrata za 925.000 dolara, a zatim je nastavio da kupuje i nadograđuje svoj prvobitni prostor.

Pevač je navodno odlučio da luksuzni stan stavi na tržište jer se povukao sa turneje i više mu nije potrebna imovina kao američka baza.

(Telegraf Biznis)

Video: Koliki je milion dolara u kvadratima? U Monaku za te pare ćumez od 15, u Beogradu vila od 500m²

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    21. septembar 2023 | 21:30

    То би требало дезинфиковати и окадити.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>