• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Možete prespavati u Šrekovoj kući za nula dinara: Sačekaće vas Magarac, a ogar je "na putu" tokom vaše posete

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Blatnjavi komad raja" biće dostupan za rezervaciju od 13. oktobra

  • 0
Shrek, Šrek kuća Foto: Airbnb / Ferrari / Profimedia

Verovatno ste barem jednom dok ste bili mali poželeli da prespavate u dvorcu, doduše ako ste "snažnijeg" pola, verovatno vam je pre padalo na pamet da to učinite u kućicama nalik onim iz Gospodara prstenova.

Kako bilo, taj san mogao bi da vam se ostvari. Mesto iz bajke smešteno je u škotskoj visoravni i možete rezervisati svoj boravak preko Airbnb-a,  besplatno od 27. do 29. oktobra. 

Da, nismo vam rekli. U pitanju je kuća nalik na Šrekovu, a u "močvari" će vas dočekati i njegov najbolji prijatelj, magarac, dok je ogar "na putu" za vreme vaše posete.

Tako je, možda nije kao iz bajki na koje ste navikli, ali ipak je Šrek jedan od najboljih crtanih filmova. Ovaj "blatnjavi komad raja", nalazi se na Airbnb-u.

Gosti mogu zatražiti da rezervišu Šrekovu močvarnu kuću počevši od 13. oktobra u 13.00 časova po istočnom vremenu, gde mogu da istražuju obližnje staze, noću posmatraju zvezde i – naravno – uživaju u vaflima za doručak.

Smeštajna jedinica je za do tri osobe i obroci su takođe pokriveni, dok posetioci sami moraju da pokriju putne troškove.

Putnici takođe treba da imaju na umu da su toaleti i tuševi udaljeni oko 20 metara od kuće.

(Telegraf Biznis)

Video: Miroslav Terzić prodaje kuću u Senti sa prelepim poljem lavande

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>