• 11
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Beograđani izdaju zajedničku prostoriju za 200 evra, podstanari besni: "Ovde ni besplatno ne treba živeti"

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Naime, prostor pre izgleda na šupu nego na uređen prostor za život

  • 11

"Cena je 200 evra sa svim troškovima, struja, voda, grejanje...", glasi oglas koji zaista ima "potencijal" kada se uzme u obzir kako se kreću cene na tržištu nekretnina.

Međutim, ovo je samo kraj oglasa, dok ceo glasi ovako:

"Pišem kao profesionalni upravnik SZ Bulevar Despota Stefana u Beogradu. U samoj zgradi postoji zajednička prostorija u kojoj je živeo stanar, koji se iselio pa stanari žele da iznajme nekom drugom, da li za stanovanje ili neku delatnost. Cena je 200 evra sa svim troškovima, struja, voda, grejanje i stanari zbog zapuštenosti te prostorije, spremni su da se odreknu par kirija zbog sređivanja. Ako je neko zaintresovan, inboks radi daljeg dogovora", napisao je navodni upravnik B.B, koji ne piše pod svojim pravim imenom.

Ako uzmemo u obzir da je zakonski dozvoljeno izdavanje zajedničkog prostora u stambenoj zajednici, vraćamo se na pitanje "uređenosti" dela koji se izdaje.

Naime, na osnovu fotografija jasno je da je reč o prostoru kojem je potrebna potpuna rekonstrukcija.

"Ko ima 200 evra za stanarinu, živeće u stanu malo dalje od centra, a ne u šupi. Tražiti više od 50 evra je besramno, a i to je nehumano. Ali u takvom društvu živimo", i "Ovde ni besplatno ne bi trebalo niko da zivi", samo su neki od komentara koji ukazuju na nehumane uslove prostorije.

U galeriji fotografija možete videti kako izgleda pomenuti "stan".

(Telegraf Biznis)

Video: Miroslav Terzić prodaje kuću u Senti sa prelepim poljem lavande

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    19. oktobar 2023 | 02:12

    A cekaj, ko tebe prisiljava da tu zivis da imas tako glup komentar, cena je 200 evra, uzmi ili ostavi, sta vama ljudi je ovde nejasno, ako ti se ne svidja idi dalje, trazi bolje

  • Pa

    18. oktobar 2023 | 15:42

    Vidi se da komentatori ne poznaju mentalitet naših ljudi. Većina će radije živeti u šupi ako je ta šupa u centru. Jer, samo tako mogu da se pohvale u svom selu.

  • Srba

    18. oktobar 2023 | 15:23

    Dobrodošli u realnost. Tako (i još gore) je po najvećim svetskim gradovima.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>