• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nova zgrada, parking, garaža": Za Vidikovac traže 900 evra mesečno, ali evo u čemu je caka

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stan ima 52 kvadrata, nalazi se na 1. spratu, okrenut je prema dvorištu i evo kome je "namenjen"

  • 1
Stan, Novac evri pare Foto: Shutterstock

Kada govorimo o Beogradu, prosečna cena izdavanja dvosobnog stana iznosi 672 evra.

Maltene je neverovatno i da za jednosoban stan traže 363 evra, te da razlika bude tolika (skoro dupla) - zbog jedne sobe.

Dodatno, očekuje se da cene od 600-700 evra budu zastupljene na periferiji, ali Vidikovac - iako urban, ipak je periferija grada - "ne mari" za to.

Naime, u tom kvartu se izdaje stan od 52 kvadrata, sa dve sobe, za čak 930 evra.

I kako to obično biva u poslednje vreme, maltene svaki naslov oglasa počinje sa: "Nova zgrada, parking mesto, garaža", jer se zna koliko je ljudima to danas važno.

Ovakve stvari zasigurno podižu cene nekretnine.

"Visokokvalitetna stambeno poslovna zgrada, na odličnoj lokaciji, pored Lidla i Mekdonaldsa. Novogradnja, idealna za poslovni prostor. Nalazi se na 1. spratu u zgradi sa centralnim grejanjem i sa liftom. Zgrada ima podzemnu garažu sa dostupnim parking mestima. U stanu je urađena kuhinja, poseduje klima uređaj, stan je okrenut suprotno od ulice ka dvorištu i ima lepu terasu i pruža izuzetno prijatan ambijent za rad. Moguće je za potrebe veće firme iznajmiti još stanova na istom spratu. Cena 15e/m2 plus PDV. Agencijska provizija je polovina jedne mesečne kirije", stoji u opisu.

Dakle, iz navedenog opisa zaključujemo da je ova stambena jedinica namenjena firmama, odnosno radnicima, tako da bi to možda moglo da "objasni" višu cenu. Svakako, u nastavku ćemo se potruditi da dođemo do informacija - od stručnih lica - da li je viša cena u ovom slučaju opravdana ili ne.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko

    22. oktobar 2023 | 15:53

    Zbog tih zgrada ce tek da nastane problem. Pilota mihajla petrovica je ulica sa po 1 trakom i stalno su guzve! Semafor nije lepo regulisan zbog skretanja! Kada se ljudi usele u te zgrade, nastaje dodatni kolaps na ulici. Znaju da budu guzve skroz do avala filma! Cena je takva zato sto je nova zgrada, ali lokacija zgrade je na samom brdu i klizistu! Ne dao Bog jaci zemljotres... Sve to moze da zavrsi u rakovici. Jedino su stare zgrade na ceraku dobre! Omorika, lipa, jasenova. Tada su se pravili kvalitetne zgrade.ovo ostalo.... Pakao

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>