• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prodaju 5 bungalova i razvijen biznis nadomak Beograda: Stalno se izdaju, a cena nije fiksna

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na placu se nalazi pet bungalova

  • 0
PRODAJA VIKEND NASELJA U VRDNIKU Fičer Foto-montaža: nekretnine.rs

Banja Vrdnik, na svega sat vremena od Beograda, čest je izbor za one koji traže mir od naporne radne nedelje, a sada bi neki to mogli i da unovče. Naime, na tržištu nekretnina pojavio se oglas u kom se "nudi" razvijen biznis po ceni dvosobnog stana u gradu.

U pitanju je pet bungalova, smeštenih na placu od 500 kvadrata, i kako se navodi, na par stotina metara udaljenosti od Specijalne bolnice za rehabilitaciju "Termal". Autor oglasa traži 138.000 evra, a cena nije fiksna.

- Ukupne površine 121 kvadrat. Bungalovi su uknjiženi kao porodična stambena zgrada sa dve stambene jedinice 47 kvadrata i porodična stambena zgrada sa tri stambene jedinice 74 kvadrata - navodi se u oglasu.

Sobe su opremljene klima-uređajima, garderoberima, terasom sa pogledom na grad, sopstvenim kupatilom, flat-screen TV, frižiderom, inverter klimom, bežičnim internetom i kablovskom televizijom.

Kako se navodi u oglasu, pansioni se svakodnevno izdaju, te bi eventualni kupac odmah mogao da nastavi sa izdavanjem istih.

- Svi zakonski uslovi su ispunjeni - tvrdi autor.

(Telegraf Biznis)

Video: Miroslav Terzić prodaje kuću u Senti sa prelepim poljem lavande

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>