• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Poslednje mesto boravka Metjua Perija bilo je na obali Pacifika: Slavni glumac često menjao adrese

Vreme čitanja: oko 2 min.

Peri je, između ostalog, posedovao raskošan penthaus u Los Anđelesu od 9.300 kvadratnih metara, koji je kupio 2017. za 20 miliona dolara

  • 1
Metju Peri Matthew Perry Foto: nobyline@backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U momentu kada se filmski fanovi širom sveta opraštaju od velike američke zvezde, Metjua Perija, njegovi najbliži, upućeniji u njegov život, otkrivaju da se Peri borio sa dubokim osećajem usamljenosti u godinama koje su prethodile njegovoj smrti.

Peri, koji je prošle nedelje preminuo u 54. godini, imao je niz nekretnina, a neretko je menjao prostrane vile za skromnije kuće, i to baš u momentima kada je imao lošije životne epizode, tragajući za ljubavlju.

U leto 2020, usred pandemije COVID-19, Peri se u Los Anđelesu uselio u udobnu vikendicu od oko 280 kvadrata vrednu, 6 miliona dolara. Preseljenje u manju nekretninu bilo je velika promena u odnosu na njegovo prethodno boravište u Malibuu, gde je imao prostrano imanje od nekih 500 kvadrata, na obali okeana.

Vila u Malibuu je na kraju prodata za 13,1 milion dolara, pre tri godine.

Peri je takođe posedovao raskošan penthaus u Los Anđelesu od 860 kvadratnih metara, koji je kupio 2017. za 20 miliona dolara, da bi ga prodao 2021. za 21,6 miliona dolara. Ove godine, penthaus je našao novog vlasnika za 21 milion dolara a reče je o - Rijani.

Perijevo poslednje mesto boravka, smešteno u okrugu Pacific Palisades, bio je pravi pravcati dragulj, koji je nedavno renoviran u stilu ranča iz srednjeg veka, a sastoji se od četiri spavaće sobe, sa prozorima od poda do plafona koji gledaju na obalu Pacifika i ostrvo Katalina.

Matthew Perry, Metju Peri Foto: Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia

Unutrašnjost kuće ima hrastove podove, predivnu sobu koja obuhvata dnevni boravak i trpezariju, i kuhinju sa posebnim detaljem - stalkom za vino.

Poslednje godine života

Perijeve poslednje godine života bile su obeležene dubokom transformacijom, te je samo godinu dana pre svoje prerane smrti, iskreno priznao da je čeznuo za pravom ljubavlju, kao i mogućnošću da postane otac. Uprkos romansama sa velikim zvezdama, kao što su Džulija Roberts i Lizi Kaplan, Peri se često nalazio u situaciji da prekida veze, "progonjen iracionalnim strahom", pišu mediji.

Njegova borba sa zavisnošću od droge i alkohola dodatno je zakomplikovala njegov ljubavni život, rezultirajući time da prolazi kroz 15 rehabilitacija. Tek kada se činilo da je problem rešen, u maju 2021, Peri je rekao da je pobedio strah od ljubavi.

- Ne vodi me strah kojim sam nekada vođen, tako da je sve nekako drugačije. Osećam se samopouzdanije i više se ne plašim ljubavi, pa sada bolje pazim na to s kojom devojkom imam sledeći dejt - izjavio je on.

(Telegraf Biznis)

Video: Fanovi se opraštaju od Metju Perija: Ostavljaju cveće ispred glumčeve kuće

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>