• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Možete iznajmiti kuću Marte Stjuart za svega 10 evra, i to baš uoči velikog praznika

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ko god da je srećni par, mislim da će se lepo provesti i biti oduševljen šarmom Bedforda", kaže poznata Amerikanka

  • 0
Martha Stewart Marta Stjuart Foto: Profimedia/TASOS KATOPODIS/Getty images

Dan zahvalnosti je čuveni američki praznik koji se obeležava iz godine u godinu, svakog četvrtog četvrtka u novembru. Ove godine, taj datum je 23. novembar, a evo šta je drugačije nego inače, ako tražite mesto za proslavu.

Predstojeća lista odmora na Booking-u podrazumeva i kuću Marte Stjuart koju možete iznajmiti, i to na jednu noć, subotu pred praznik (18. novembar).

Kako je čuvena TV voditeljka i spisateljica rekla za CNN: "To je šarmantno mesto, usred prelepih bašta, pored mog velikog originalnog staklenika".

Dakle, u pitanju je nekretnina na selu, sa dve spavaće sobe i dva kupatila. Nalazi se na imanju Stjuartove primarne rezidencije, farme okruga Vestčester, pod nazivom Cantitoe Corners koju je kupila 2000. za prijavljenih 15,2 miliona dolara.

Celokupno prostrano imanje ima nekoliko kuća i vrtova koji uključuju aleju lipa, topiarije, džinovske javore, pa čak i lavirint žive ograde.

- Ko god da je srećni par, mislim da će se lepo provesti i biti oduševljen šarmom Bedforda... Ceo grad je jednostavno prelep - kaže Marta Stjuart, dodajući da je stablo ginka upravo postalo zlatno i da je jesenje lišće trenutno na vrhuncu.

Cena noćenja je svega 11,23 dolara

U jednokratnoj saradnji sa Booking-om, potencijalni gosti mogu da rezervišu noćenje po principu "ko pre devojci, njemu devojka". Dakle, morate biti najbrži, kada se opcija za rezervisanje otvori u podne, 16. novembra.

Boravak na jednu noć sledi dva dana kasnije, odnosno 18. novembra. Inače, ovo će biti prvi put da Marta Stjuart otvara svoju gostinjsku kuću za javnost, na ovaj način. Nakon što je njena rodbina uživala u ovom smeštaju, to je izazvalo interesovanje kod Marte, rekavši da joj je rentiranje preko Booking-a interesantno i sa stanovišta ulaganja, i sa ličnog aspekta.

Osim toga, ovo nije prvi put da kompanija za rezervaciju smeštaja sarađuje sa poznatim ličnostima i stavlja njihove rezidencije na raspolaganje za iznajmljivanje. Među ličnostima koje su sarađivale sa Booking-om su Maraja Keri i Sara Džesika Parker.

Booking je, takođe, oživeo sitkome kao što su "Kancelarija" i "Prijatelji", putem iznajmljivanja za odmor.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>