• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Airbnb o slučaju stenica u smeštaju u Parizu: Ovo je procedura ako se ustanovi infestacija

Vreme čitanja: oko 1 min.

Francuska prestonica će 2024. biti domaćin Olimpijskih igara, a Airbnb očekuje pola miliona ljudi preko svoje platforme

  • 0
pariz Foto: Shutterstock

Kompanija za rezervaciju smeštaja, Airbnb, saopštila je da nema porasta slučajeva stenica u smeštaju u Parizu, koji se iznajmljuje preko ove platforme, ali da preduzima dodatne mere predostrožnosti, pošto su francuski mediji masovno pisali o infestaciji.

- Analizirali smo naše podatke i nismo primetili povećanje prijavljene stope stenica u Parizu, ali shvatamo ova upozorenja veoma ozbiljno. Ako korisnici prijave da u smeštaju ima stenica, on se izbacuje iz ponude i tek nakon profesionalnog čišćenja, ponovo se stavlja na platformu Airbnb - rekao je CSO (Chief Security Officer, šef za bezbednost) kompanije, a prenosi Rojters.

Pariz će, inače, sledeće godine biti domaćin Olimpijskih igara, a Airbnb očekuje da će u glavnom gradu Francuske ugostiti 500.000 ljudi. Pozivaju Parižane da svoje domove stave na raspolaganje za iznajmljivanje.

Ta kompanija je nedavno saopštila da je njen prihod u trećem kvartalu porastao za 18 odsto međugodišnje, na 3,4 milijarde dolara, te da se oporavila od ograničenja vezana za pandemiju kovida-19.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>