• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Saradnja koja Kolašinu donosi mnogo, a budućim vlasnicima kondo apartmana u hotelu "Crowne Plaza" mnogo više

Vreme čitanja: oko 3 min.

Turistička ponuda Crne Gore biće znatno bogatija od kraja 2024. godine kada "Magnum Development d.o.o" završi izgradnju hotela sa četiri zvezdice "Crowne Plaza Kolašin"

  • 0
Crowne Plaza Kolašin Foto: Promo/ Business Art

Tako će se, na svega 90 minuta od mora i samo pola sata od Glavnog grada Podgorice, naći prava planinska oaza koja će sa novim hotelom predstavljati jedinstvenu ponudu, kako za brojne turiste, tako i za one koji žele da investiraju u kondo jedinice i od toga zarađuju. Hotel "Crowne Plaza Kolašin" će poslovati kao deo IHG grupe, grupacije koja broji preko 6.000 hotela širom Evrope i sveta.

Otvaranjem prve deonice auto-puta, Kolašin je postao i izuzetno pristupačan, a posebno će biti primamljiv za sve one kojima je prioritet zdravstveni turizam. Ponuda hotela, biće obogaćena luksuznim SPA i wellness sadržajima. Predviđeno je da poseduje 105 kondo jedinica od 24 do 64 kvadrata, ali i butike, moderno dizajniran bazen i restoran sa 126 mesta.

Bruto površina hotela treba da iznosi 11.368 kvadrata, a u okviru hotelskog kompleksa, kako gostima, tako i vlasnicima apartmana, biće ponuđeni individualni transferi (aerodrom – hotel - ski centar), ekskluzivni programi izleta, usluga iznajmljivanja: bagija, četvorotočkaša, bicikala, ski opreme, posluge u smeštajnim jedinicama visokog nivoa i slično.

Crowne Plaza Kolašin Foto: Promo/ Business Art

Iako je gradnja još u toku, prodaja kondo jedinica za sve koji žele da postanu vlasnici istih je otvorena, a u četvrtak 23. novembra od 19 sati, u hotelu Crowne Plaza Beograd, biće održano "Predstavljanje ekskluzivne prilike za investiciju - hotel "Crowne Plaza Kolašin" za sve zainteresovane.

Vrednost projekta kompanije "Magnum Development" procenjena je na iznos od preko 13 miliona evra, a projekat je dobio odobrenje od Vlade Crne Gore da se uvrsti na Listu razvojnih projekata u oblasti turizma u junu 2022. godine.

Ponuda bazirana na konceptu planinskog zdravstvenog turizma, kao i činjenica da je hotel u samom centru grada, na 100 metara od pešačke zone, obezbediće izuzetno dobru posećenost tokom cele godine, a ne samo tokom perioda trajanja zimske i/ili letnje turističke sezone.

-Još jedna novina koja nas preporučuje potencijalnim kupcima jeste i garancija Investitora za povrat investicije u iznosu od 8% godišnje za prve tri godine poslovanja - naglašava Boban Bulatović, Menadžer projekta kompanije Magnum Development.

Crowne Plaza Kolašin Foto: Promo/ Business Art

-Saradnja sa IHG i odabir Crowne Plaza brenda je deo dugoročne vizije koji je tim "Magnum Development" d.o.o. Podgorica i njegovog savetnika "KB consulting" d.o.o. Podgorica pretočio u stvarnost. Svakako, IHG je već prisutna u Crnoj Gori i svesni smo koliko je njihovo prisustvo obogatilo turističku ponudu Crne Gore s' obzirom na to da je reč o jednoj od najpoznatijih grupacija u svetu hotelijerstva prepoznatljivoj po svojim visokim standardima i izvanrednom kvalitetu usluge. Čast nam je i zadovoljstvo što je IHG odabrala upravo naš hotel za širenje njihovog poslovanja u Kolašinu, čime ćemo biti deo Grupe koja u portfoliju ima preko 6.000 hotela i preko 900.000 soba - zaključio je Bulatović.

Društvo Magnum Development osnovano je 2020. godine u svrhu sprovođenja projekta izgradnje hotela u Kolašinu, ujedno i jedinstvenog energetski efikasnog projekta. Magnum Grupacija je završila preko 90 objekata rezidencijalnog i poslovnog tipa, čija je ukupna površina preko milion kvadrata, a učestvovala je u 6 krupnih infrastrukturnih projekata koji su podrazumevali gradnju infrastrukturno-inženjerske mreže ukupne dužine od skoro 1.000 km.

Kompanija, pored upravljanja redovnim poslovnim procesima, shvata značaj društvene odgovornosti kroz podršku lokalnoj zajednici u implementaciji projekata koji doprinose poboljšanju kvaliteta života građana Kolašina, pa su u dosadašnjem radu podržali ukupno 9 projekata direktnim donacijama. Tako su dali doprinos razvoju kulture kroz podršku izgradnji koncertne bine u Kolašinu, gradu u kojem Muzička škola kao samostalna vaspitno-obrazovna institucija počinje da radi 1990. godine. Uz njihovu podršku planirano je i renoviranje dela unutrašnjosti jednog od monumentalnih objekata u Kolašinu - Spomen doma, koji je nastao kao omaž prvoj skupštini Nacionalnog antifašističkog saveta za nacionalno oslobođenje.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>