• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Smatraju ga najluksuznijim rizortom na svetu: Možete li da pogodite gde se nalazi?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odmaralište bi trebalo da se sastoji od 50 vila na obali mora, od kojih neke imaju do pet spavaćih soba sa privatnim bazenima

  • 0

Luksuzni hotelski brend Hiltona, Valdorf Astorija, objavio je prvi "teaser" odmarališta na Sejšelima, koji bi trebalo da bude otvoren u februaru naredne godine.

"Mi spajamo luksuz sa održivošću, koristeći sastojke lokalnog porekla u našim restoranima i stvaramo jedinstvena ekološka iskustva. Svaki detalj odražava našu posvećenost očuvanju ovog netaknutog raja", napisali su u objavi na Jutjubu, o odmaralištu koje se inače smatra najluksuznijim rizortom na svetu.

Odmaralište bi trebalo da se sastoji od 50 vila na obali mora, od kojih neke imaju do pet spavaćih soba sa privatnim bazenima i ličnim konsijerž uslugama.

Ostrvo je dom raznih domaćih divljih životinja kao što su morskim kornjačama, ražama, manta i kit ajkulama, što ovaj luksuzni rizort čini idealnom destinacijom za ljubitelje prirode.

U skladu sa Hiltonovom posvećenošću "Putovanje sa svrhom", Valdorf Astorija na Sejšelima će koristiti solarno polje za stvaranje obnovljive energije u većini svojih operacija.

Očekuje se da će ostrvska bašta obezbeđivati puno voća i povrća, kako bi gostima pružila održivo gastronomsko iskustvo "od farme do stola". Sejšeli su dugo bili željeni odmor za goste koji traže vrhunski luksuzni odmor, a Valdorf Astorija je sinonim za luksuz, o čemu govori i prethodno otvoreni rizort na Maldivima.

Prema podacima iz maja ove godine, Hilton je dostigao brojku od 100 hotela koji rade, ili su u izgradnji, na afričkom kontinentu i ostrvima koje okružuje Indijski okean.

Posvećenost održivom putovanju i turizmu bila je ključna za uspeh tri objekta na Sejšelima, od kojih su svi osvojili brojne nagrade za svoju održivu praksu prenosi Forbes.

Inače, otvaranje hotela znači i nova radna mesta, za koje su zainteresovani i Balkanci.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>