• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Moderni, luksuzni kompleks niče u samom zagrljaju prirode na Banovom Brdu

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dobrodošli u novi koncept stanovanja, gde je svaki dom ispunjen toplinom, udobnošću i obiljem zelenila, mesto gde svaka prostorija ima zadivljujući pogled pravo u zelenilo prirode

  • 1
Banovo Brdo Residences Foto: Promo/ Banovo Brdo Residences

U novom stambenom kompleksu "Banovo Brdo Residences", svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bi stvorio atmosferu u kojoj ćete se osećati kao da ste zaronili u zagrljaj prirode, dok istovremeno uživate u svim modernim udobnostima i luksuzu.

Investitor poseduje građevinsku dozvolu, a radovi se približavaju "koti 0". Prva faza izgradnje pod imenom Jupiter obuhvatiće izgradnju 119 stanova, 224 parking mesta, stanarske ostave, privatne bašte, ulazne holove sa recepcijom i obezbeđenjem.

U jednom od najpoželjnijih delova za stanovanje Banovom Brdu, uskoro niče stambeni kompleks "Banovo Brdo Residences", koji će biti jedinstveni stambeno-poslovni kompleks na preko pet hektara zemljišta između Požeške ulice, Trebevićke, Đorđa Ognjanovića i Ratka Mitrovića.

Banovo Brdo Residences Foto: Promo/ Banovo Brdo Residences

Prilikom projektovanja posebna pažnja je stavljena na udaljenost između objekata i predviđeno rastojanje između zgrada biće od 22 do 52 metra, tako da će zahvaljujući velikoj razuđenosti, svaki stan će imati dovoljno svetla i privatnosti.

Ovde će pronaći svoj novi dom svi oni koji žude za tišinom i udobnošću usred najživljeg centra jedne izrazito dinamične i perspektivne regionalne metropole kao što je današnji Beograd.

Poput žile kucavice duž celog kompleksa prožimaće se zelena promenada, koja će imati: zeleno šetalište, biciklističku i trim stazu, prostor za rekreaciju, za igralište za decu, opuštanje i zabavu. Na raspolaganju će biti i teretana, bazen kao i SPA centar. Celo naselje je zamišljeno kao grad u gradu sa svom dostupnom infrastrukturom. U blizini su škole i vrtići, kao i "Ada Ciganlija", teniski klub "Baseline", tržni centar "Ada Mall", bazen i park Košutnjak. Po obodima ove zelene promenade nalaziće se: prodavnice, kafići, restorani, apoteke, kulturni sadržaji koji će dati poseban ambijent celom naselju.

Banovo Brdo Residences Foto: Promo/ Banovo Brdo Residences

Za stanare su pažljivo projektovani stanovi od studija od 30 m2, pa do penthausa od 240 m2. Dvostrano su orijentisani, što omogućava da se mogu prilagoditi željama i potrebama korisnika, u zavisnosti od njihovih potreba.

"Banovo Brdo Residence" je više od stambenog kompleksa, to je zajednica gde možete stvarati trajne uspomene sa porodicom i prijateljima. Nemojte propustiti priliku da postanete deo ove jedinstvene zajednice. Kontaktirajte nas danas i rezervišite svoj kutak u naselju gde luksuz i udobnost postaju stvarnost, više informacija na sajtu banovobrdoresidences.rs.

Banovo Brdo Residences Foto: Promo/ Banovo Brdo Residences

Banovo Brdo Residences u brojkama

  • 119 elegantno dizajniranih stanova
  • 224 parking mesta
  • Stanarske ostave
  • Privatne bašte
  • Ulazni holovi sa recepcijom i obezbeđenjem
  • Unikatna arhitektura
  • Šetalište i biciklistička staza na slobodnim zelenim površinama unutar naselja
  • 23.000 m2 zelenih površina
  • Razmak između zgrada od 22m – 52m2 lokala
  • Šetalište i biciklistička staza na slobodnim zelenim površinama unutar naselja.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Неша

    13. decembar 2023 | 12:25

    У Београду постоји велика потражња за становима. Разлог за то је што се у Београду као и у целој Србији изузетно повећао наталитет. Млади одмах по завршетку факултета добијају изузетно добро плаћене послове. Желе да се осамостале и оснују породицу. Планирају пуно деце па траже велике станове на добрим локацијама. Захваљујући великим платама, повољним кредитима и ниским каматама није им проблем да плате стан 500000€ на овој локацији или милион у Београду на води.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>