• 3

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prodaje se stan na obali mora u najlepšem delu Crne Gore: Kad vidite fotografije, poželećete da se preselite

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U pitanju je dupleks smešten u kamenoj kući

  • 3

Ako su vas oduvek fascinirale nekretnine na obali mora, onda smo našli jednu baš za vas. Smeštena u kamenoj kući, na svega pet metara od vode, i ujedno u kako neki kažu - najlepšem delu Crne Gore.

Na fotografijama, nekretnina podseća na prizor kao iz bajke, ali i na one kuće u kojima ste tokom letovanja maštali bar jednom da prenoćite. Spoljašnjost krase klasični plavi prozori za primorje, dok enterijer prepuštamo vama da ocenite u našoj galeriji fotografija.

Nalazi se u Luštici, tačnije selu Kakrc, a cena za 44 kvadrata je 175.000 evra, odnosno blizu 4.000 evra po kvadratu.

"U prizemlju, površine 23 kvadrata, nalazi se dnevni boravak sa kuhinjom, kupatilo sa tuš kabinom, te otvorena terasa sa letnjom kuhinjom", navodi se u oglasu.

Unutrašnje stepenice vode na sprat, koji je dva kvadrata manji od donjeg dela, i na njemu su smeštene dve spavaće sobe i garderober.

Stan je odmah useljiv, a poseduje i klimu, dok je grejanje na toplotnu pumpu.

"Kuća se nalazi u mestu Kakrc, gde se voda zbog posebne mikroklime i obilja svežih izvora, smatra najčistijom na celom crnogorskom primorju. Ovaj zaključak doneo je kotorski Institut za biologiju mora. Plaža je kamenita i šljunkovita, a pojedini delovi obale su betonirani", dodaje se u oglasu.

Kako pojašnjavaju, male kamene kuće daju selu još magičniju sliku.

"U blizini sela, na udaljenosti od 50 metara od obale, nalazi se malo ostrvo, koje je kao stvoreno za rekreaciju na osami. Ovde vredi otići zbog mirnog odmora, zbog harmonije sa prirodom. Takođe zbog ribe i morskih plodova", zaključuju.

(Telegraf Biznis)

Video: Miroslav Terzić prodaje kuću u Senti sa prelepim poljem lavande

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zorzo

    13. decembar 2023 | 19:48

    Hahaha zemunica poseduje i klimu sa pogledom na trsku ali sa zadnje strane i sve go za samo 175.000 evra!Pa bolje da nade covek neku pećinu sa mnoho lepsim pogledom na more i to bespkatno nego za ovo da da pare...

  • Rada

    14. decembar 2023 | 14:57

    A i ima besplatno...uranijumsko zračenje od 1999...protiv reume...dobro!!!

  • Vuk

    16. decembar 2023 | 09:28

    Ovo je divno, Služio sam vojsku u Radovićima, znam ovu lokaciju dobro Malo je bogu iza leđa ali nema veze, ko želi mir idealno je. Stvarno vredi 500 evra po kvadratu. Ako ima onih koji imaju dosta para a malo pameti oni će kupiti ovu nekretninu po ceni koja je ponuđena.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>