• 2

Vreme čitanja: oko 4 min.

Ušuškano i otmeno, sa pogledom na reku, a opet u centru grada: Stanovanje koje je više od toga!

Ekipa Biznisa

Vreme čitanja: oko 4 min.

Složićete se da džoging, fitnes, vožnja bicikla ili rolera protiču mnogo lakše i lepše uz blagi i osvežavajući povetarac sa reke - zar ne?

  • 2
Beograd na vodi Foto: BW

Kada biramo dom iz snova, važno nam je da se na tom putu "poklopi" nekoliko ključnih faktora: lokacija, cena, okruženje, kvalitet i veličina stana, pogled, snabdevenost, komšiluk, pristup parking mestima... Jednom rečju, sve ono što je sržno za današnji, moderan tempo života.

Ali, sve je teže pronaći baš takvu, idealnu nekretninu, posebno u Beogradu. Gužve, gust saobraćaj, beton, problemi s parkiranjem samo su neki od dodatnih izazova s kojima se suočavaju naši sugrađani, a onda na red dolazi i sam stan, njegova pozicija, cena.

Dodatno, ako imate prefinjen ukus i stil života, poželećete da svakodnevno živite u takvom ambijentu. 

Beograd na vodi Foto: BW

U tom slučaju, imamo dobru vest za vas, tačnije otmenu oazu mira - u srcu prestonice, a opet na obali reke... Pogađate, reč je o stambenim zgradama BW Perla i BW Riviera, u kvartu Beograd na vodi, smeštenim na obali Save, sa direktnim izlazom na Sava Promenadu i nadomak Kule Beograd.

Ono što, svakako, razlikuje ove zgrade od drugih nije samo atraktivna lokacija, već i bogat, ekskluzivni sadržaj, dostupan odabranim stanarima: od velnesa i SPA centra sa bazenom, do juice bara, pet station-a, gde stanari mogu da operu šape svojih ljubimaca, pa do svega ostalog što prevazilazi okvire "standardnog" stanovanja.

Beograd na vodi Foto: BW

U današnje vreme, kupci su zahtevni kao nikada pre, a na to je dobrim delom uticala dobra ponuda: kada jednom osete kvalitet, oni ne žele ništa ispod toga, i zato biraju premijum nekretnine koje zadovoljavaju najviše standarde.

To su sve češće kvartovi, pa i sami kompleksi zgrada unutar kvartova, koji su gradovi za sebe, jer nude sve što vam je potrebno u relativno malom krugu: od nabavke hrane, preko ugostiteljskih/kozmetičkih usluga, pa do dobrog šopinga, brige o vašem domu/automobilu, a sve sa fokusom na vas i ličnu negu.

Beograd na vodi Foto: BW

Prema stavu većine kupaca, ovo je lista prioriteta pri odabiru nekretnine:

  1. Lokacija je jedna od, ako ne i najbitnija stavka pri odabiru komšiluka, jer uz dobru lokaciju, i u najvećem gradu sve vam je na dohvat ruke. Recimo, ušuškanost pored reke, kao i odlična povezanost sa ključnim gradskim tačkama i sadržajima, čine Beograd na vodi jednom od najatraktivnijih lokacija u gradu. Mogućnost da ključeve automobila ostavite kod kuće i prošetate do apoteke, prodavnice, omiljenog restorana ili parka je za mnoge danas - neprocenjiva.
  2. Zeleno okruženje je takođe sve više u fokusu, tako da posedovanje stana nedaleko od parka često zauzima visoko mesto na listi prioriteta kupaca. Štaviše, mnoge studije su pokazale da su ljudi koji stanuju blizu parka zadovoljniji i u manjoj meri skloni stresu. Boravak od samo dva sata nedeljno u parku, pozitivno će uticati na vaše mentalno i fizičko zdravlje.
  3. Pristup svemu što vam je potrebno je jedan od primarnih benefita u današnje vreme. Moderan životni prostor prevazilazi nekadašnju definiciju doma i predstavlja novi holistički koncept, jer osim onoga što vam je dostupno u okviru same zgrade - podjednako je važno i ono što vas čeka kada iz nje izađete - i to na najviše nekoliko minuta šetnje. Tu je, za mnoge, najlepše beogradsko šetalište Sava Promenada, zatim šoping centar Galerija, ali i pregršt kafića, restorana, prodavnica i prostora dizajniranih za dečju zabavu.
  4. Nove prilike su jednako važno: okruženje koje birate za svoj dom trebalo bi da, osim krova nad glavom, donese i pregršt novih prilika za društvenu interakciju.
Beograd na vodi Foto: BW

Za prefinjene kupce, koji mogu sebi da priušti luksuznije stanove, namenski su kreirane zgrade BW Perla i BW Rivieragde su stanarima obezbeđeni svi neophodni uslovi za vođenje zdravog i aktivnog života. U zasebnom objektu, spojenom sa zgradama BW Perla i BW Riviera, nalaziće se velnes centar s atraktivnim eksterijerom u obliku prepoznatljivih SPA kamenčića, kao i uređeno unutrašnje dvorište sa zelenilom i ukrasnim vodenim dodacima. U blizini je Savski park s obiljem sportskih sadržaja, kako za odrasle tako i za one najmlađe, što je idealno za porodice s decom.

Osim toga, Sava Promenada, s pažljivo uređenom biciklističkom stazom, dečjim igralištima, kafićima i restoranima, omogućava da se lako dođe do Ade Ciganlije ili SRC „25. maj“, a ovo šetalište prolazi tik ispred BW Perle. Složićete se, ipak, da džoging, fitnes, vožnja bicikla ili rolera protiču mnogo lakše i lepše uz blagi i osvežavajući povetarac sa reke.

Beograd na vodi Foto: BW

A pored toga što je pristup svim pomenutim sadržajima izrazito lak i jednostavan, on takođe štedi dragoceno vreme, budući da ne morate da pokrećete automobil da biste se prepustili čarima srpske prestonice. Zapravo, sama činjenica da se vaš auto nalazi „na sigurnom“, na jednom od 250 obezbeđenih parking mesta za stanare BW Perle, oslobađa vas ogromne količine stresa koji život u velikom gradu neizbežno nosi sa sobom.

Ukoliko želite da budete kupac stana u jednoj od ove dve zgrade, možete se registrovati OVDE i uz pomoć prodajnog savetnika izabrati stan koji najviše odgovara vašim potrebama i životnom stilu. 

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Postar

    22. decembar 2023 | 13:20

    Sirotinja drugacije snove sanja.Moj komsija sta je sve prodao da bi samo dao banci ucesce i kupio stan preko Solis-a.

  • Tihi

    22. decembar 2023 | 15:31

    Vetrometina.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>