• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Villa Dinarica na Jahorini: Vaša prilika za vrhunsku investiciju

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

U dinamičnom pejzažu investicijskih mogućnosti, Jahorina se ističe kao regionalna zvezda u usponu. Smeštena u srcu Bosne i Hercegovine, ova slikovita planina spaja netaknute prirodne lepote s modernom infrastrukturom, čineći je idealnom destinacijom za investitore i ljubitelje odmora na planini

  • 0
Olimpijski centar Jahorina Foto: Promo/ Olimpijski centar Jahorina

Pretvaranje Jahorine u moderni skijaški centar

Jahorina je prošla značajnu transformaciju i postala vrhunski skijaški centar zahvaljujući investicijama u moderne sisteme za proizvodnju snega, nove ski liftove i gondole. Ulaganja u infrastrukturu ne samo da su unapredila skijaško iskustvo, već su i značajno podigla međunarodni ugled Jahorine, privlačeći posetioce tokom cele godine, nudeći dvostruku privlačnost za investiranje u nekretnine. Olimpijski Centar Jahorina prijavio je impresivan rast prihoda, što ukazuje na snažan potencijal za investicije u sektor nekretnina. Ova dinamika predstavlja atraktivnu priliku za ulaganje u ovaj rastući sektor.

Zabava na Jahorini

Jahorina je poznata ne samo kao vrhunska skijaška destinacija, već i kao centar zabave i muzike, što dodatno obogaćuje iskustvo boravka na ovoj planini. Pored redovnih DJ nastupa i živahnih partyja, Jahorina je svake godine domaćin bogatog muzičkog programa koji privlači posetioce iz svih krajeva.

Ove godine zimska sezona na Jahorini započela je ski openingom 7. decembra. Već sledećeg dana, 8. decembra, Jahorina je bila domaćin spektakularnog koncerta Zdravka Čolića, čime se dodatno podigla atmosfera. Nastavljajući s muzičkim spektaklima, 9. decembra održan je koncert Tonija Cetinskog.

Niz koncerata se nastavio nastupima Ane Bekute, Vesne Zmijanac, Peđe Jovanovića, Nikoline Kovač, Rade Manojlović, Milice Todorović, Indire Radić, Džejle Ramović i drugih, pruživši nezaboravnu zabavu još na početku zimske sezone.

Luksuzni apartmani u Villa Dinarici

Villa Dinarica nudi luksuzne apartmane s mogućnošću personalizacije, idealne za odmor i turistički najam. Kupci mogu personalizovati svoj prostor, odabirom nameštaja koji odražava njihov lični stil. Smešteni nasuprot gondole Novak Đoković, ovi apartmani nude izuzetan pristup skijalištu, uz visokokvalitetnu izvedbu zahvaljujući upotrebi vrhunskih materijala, keramike, podova prve klase, itd. Apartmani imaju energetski efikasna rešenja za grijanje s elektro bojlerima uz moderni sistem pristupa s karticama i šiframa za dodatnu sigurnost.

Olimpijski centar Jahorina Foto: Promo/ Olimpijski centar Jahorina

Cenovni raspon i fleksibilnost plaćanja

Cene apartmana su već od 97.335,00 evra, što ih čini konkurentnim cenama za različite budžete. Finansiranje je moguće preko lokalnih banaka, s fleksibilnom strukturom plaćanja podeljenom u nekoliko rata. Rezervacija apartmana iznosi 2.500,00 evra, i važeća je do 70 dana. Svaki apartman dobija prostor u zajedničkoj skijašnici.

Olimpijski centar Jahorina Foto: Promo/ Olimpijski centar Jahorina

Villa Dinarica se ističe i svojim dodatnim sadržajima, uključujući potpuno opremljeni wellness centar i ugostiteljski objekt unutar zgrade. Ovi sadržaji dodaju dodatnu vrednost i udobnost, pružajući stanarima i gostima vrhunsko iskustvo opuštanja i ugode.

Završetak radova i useljenje planirani su za kraj 2024. godine.

Villa Dinarica nije samo investicija, već prilika za stvaranje vašeg omiljenog mesta za odmor koje odražava vašu osobnost, uz vrhunsku izvedbu i lokaciju.

Za više informacija o kupovini apartmana, kontaktirajte nas putem email sales@villadinarica.com, ili putem društvenih mreža: Instagram i Facebook, Naš tim je spreman pružiti sve potrebne informacije i pomoći vam u procesu kupovine.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>