• 5

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prodaju kuću i pomoćni objekat u Staroj Pazovi za 149.000€: Na 7 minuta od železničke stanice, bez ulaganja

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ova nekretnina ima dva kupatila i tri spavaće sobe, od kojih je jedna adaptilna u dve

  • 5

Kuća od 130 kvadrata u Staroj Pazovi sa pomoćnim objektom od 20 kvadrata ide na "doboš" za 149.000 evra. Železnička stanica, udaljena je na svega 7 minuta pešaka, tako da biste lokacijski bili odlično povezani sa Beogradom. Potkrovlje kuće je renovirano pre dve godine, pa većih izdataka ne bi trebalo da bude. Unutrašnjost kuće je takođe održavana, a nameštaj je nov.

Nekretnina je smeštena na placu površine 4 ara i može se podeliti na dve odvojene jedinice, po 65 metara kvadratnih. Kako se navodi u oglasu, izgrađena je 2006. godine, a prvi put je useljena dve godine kasnije.

U prizemlju je smeštena velika dnevna prostorija sa prostranom kuhinjom, trpezarijom i izlasom na terasu, kao i spavaća soba i kupatilo. Na spratu je još jedna spavaća soba sa dnevnim boravkom, a zbog veličine ju je moguće podeliti na dve spavaće sobe. Tu je još jedna manja spavaća soba i prostrano kupatilo. Kada se sve sabere, ova nekretnina ima dva kupatila i čak tri spavaće sobe, od kojih je jedna adaptilna u dve.

Nekretnina se greje na etažno grejanje na gas, sa alternativnim grejanjem i na drva. U okviru dvorišta se nalazi i novoizgrađen pomoćni objekat od 20 metara kvadratnih. Na pet minuta od kuće se nalazi supermarket, dok su vrtić, osnovna škola, autobuska stanica, dom zdravlja i centar udaljeni na oko 15 minuta hoda.

Železnička stnaica je na 7 minuta udaljenosti od nekretnine. Dodaje se da je, najvažnije, kuća uknjižena i da se nalazi u mirnoj ulici.

"Vredi je pogledati", navodi vlasnik. Trenutno jedna osoba prati oglas.

(Telegraf Biznis)

Video: Miroslav Terzić prodaje kuću u Senti sa prelepim poljem lavande

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zora

    13. januar 2024 | 09:54

    Prodaja kuce "na doboš" je izraz koji se koristi kada je npr. pod hipotekom pa prodaje banka ili neki drugi poverilac ili pak prodaje vlasnik da bi namirio neki dug. "Obična" prodaja kuce zbog odlaska u drugo mesto, kupovina stana i slicno, se tako ne zove.

  • Vuksan Delić

    13. januar 2024 | 09:56

    Zainteresovan sam za nekretninu Ali molim Vas okanite se nebuloza u koje spada Vaša cena Ja Vam nudim 50 000 evra Niko Vam nikad neće ponuditi više

  • Lila

    13. januar 2024 | 18:55

    Odakle mi tolike pare

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>