• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prodaje sobu, bez kupatila, za 11.000 evra: "Mirna okolina, kao u samačkom hotelu, dobra investicija"

Ekipa Biznisa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako vam se čini ova nekretnina i da li je vredna razmatranja u današnje vreme kada su cene paprene?

  • 1

Otkako su nekretnine naglo poskupele, tako je krenula "lavina" raznoraznih oglasa, cena i ponuda. Između ostalog, sve je više vlasnika koji hrabro prodaju/izdaju svoje ne tako zavidne nekretnine - za paprene cene. Zapravo, ponekad nije presudna ni cena, već ideja vlasnika o samoj stambenoj jedinici, njenoj nameni, adaptaciji.

Tako je nedavno na društvenoj mreži Fejsbuk osvanuo oglas za prodaju sobe.

"Prodajem vrlo povoljno nekretninu u Beogradu, na opštini Palilula, na samom početku naselja u Padinskoj skeli, ulica ***. To je faktički jedna soba od 16 m2, sa upotrebom zajedničkog kupatila, po principu samačkih hotela. Znam da su ljudi u drugim zgradama pravili svoje kupatilo u sklopu stana, možda postoji i ta opcija ako se odlučite (imam i slike od prijatelja kako je urađeno). Stan je na 4. spratu. Na dobroj je poziciji, okolina je baš mirna, dosta zelenila, tu oko zgrade je osnovna škola, vrtić, manji market, fast food, pekara, dok je nedaleko veliki M***, drugi marketi, dom zdravlja, pošta još jedan M***, još dve osnovne škole i ostalo", navodi se u objavi na Fejsbuku, a u galeriji ispod možete videti kako izgleda soba.

Vlasnik oglašene sobe na Paliluli dodaje i da je "stan" za sređivanje, s tim da se to, kaže, može rešiti za veoma mali iznos novca.

"Počeli smo sa radovima. Cena je više nego pristupačna, tako da nemojte da gubimo vreme. Pre par meseci je urađen kompletno novi krov zgrade, sada se ponovo skuplja novac za sređivanje ulaza i enterijera zgrade ili će se raditi fasada. Dobra je investicija za izdavanje, takođe, možete da se skućite za male pare. Ima svu urednu dokumentaciju, stan uknjižen".

Cena je 10.900 evra.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>