• 5

Vreme čitanja: oko 1 min.

Goran daje kuću i deo imanja u Lazarevcu na korišćenje porodici sa decom: Zauzvrat traži samo jedno

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na imanju u drugoj kući žive njegovi roditelji

  • 5
Domaćinstvo Foto: Ustupljene fotografije

"Dao bih kuću i deo imanja na korišćenje duži period, ko mi pomogne da renoviram kuću", napisao je jedan Goran (puno ime i prezime poznato redakciji) i već naišao na par interesenata. Dodaje da se kuća nalazi u Lazarevcu, ima struju i vodu, ali ne i kupatilo. Ekipa Telegraf Biznisa kontaktirala je vlasnika, kako bi smo dobili više detalja.

Kako pojašnjava za Telegraf Biznis, na imanju u drugoj kući žive njegovi roditelji, a kuću bi dali na korišćenje porodici sa decom.

- Na imanju u drugoj kući žive moji roditelji. Gajimo kajsije, šljive, imamo baštu, kokoške, ovce.. Ova kuća nam je višak.. Dali bismo je nekoj porodici sa decom da je koristi i održava kao vikendicu. Mogli bi da koristite baštu, voće za svoje potrebe i mogli bi da koriste igračke od moje dece, trambolinu ljuljašku itd. Voda je izvorska, struja se plaća oko 3-4.000 dinara - priča Goran za Telegraf Biznis.

Kaže da bi kuću dao na korišćenje na 6 godina, a možda i više.

- Kuća je ionako prazna, tako da sve možemo da se dogovorimo - dodaje. Na pitanje da li bi tu porodica mogla sve vreme da živi, ili je pak praktičnije da je koristi samo kao vikendicu, odgovara da zimi ne postoje uslovi za normalan život.

- Tako da je bolje da je koriste kao vikendicu - pojašnjava.

Ističe da je za renoviranje potrebno oko 3.000 evra, a da bi deo novca sam uložio.

- To je onako grubo, sve je stvar dogovora - zaključuje Goran za Telegraf Biznis.

(Telegraf Biznis)

Video: Miroslav Terzić prodaje kuću u Senti sa prelepim poljem lavande

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    20. januar 2024 | 22:51

    3000 evra za sredjivanje kuce??? Hahaha pa samo za fasadu treba 10.000

  • jeftina radna snaga

    21. januar 2024 | 13:59

    Ovaj studirao marketing na nekom privatnom fakultetu. Hoce da mu neko rmbaci vikendom, dolazi i radi za njegovu kucu. Pa ova kuca, sa renoviranjem samo vikendom, potrajace bar 5 godina. I mnogo vise para od 3.000 evra za materijal.

  • Ja

    21. januar 2024 | 17:07

    Neka se obrati emisiji "Moja dedovina"ako misli da može da se renovira za 3000e mada mislim da može da sredi kupatilo i okrpi fasadu i okreči.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>