• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte ovu evropsku senzaciju na vodi: Oduševiće vas enterijer, prava oaza za odmor

B. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Unutrašnji deo kućice je svetao, sa pogledom na vodu i zelenilo, tako da vaš odmor bude zaista magičan

  • 0
Kuća kućica za čamce mahuna na vodi Foto: mediadrumimages / @HotUnusual / Media Drum World / Profimedia

U Velikoj Britaniji, tačnije u Jorškiru, zapažena je jedinstvena kućica (splav) na vodi, za čamce, dostupna sa pripadajućim plutajućim pristaništem. Nije na prodaju, ali je možete rentirati za 754 funti nedeljno.

Nalazi se na privatnom seoskom imanju, u Giling Vestu, i poseduje jednu spavaću sobu, tako da je savršena za kraći romantični odmor.

Giling vest je, inače, dom spektakularnog normanskog zamka, jedno krajnje neobično selo, ispunjeno istorijom i tradicionalnim, zanimljivim pričama.

Što se tiče samog boravka u kućici, oduševiće vas ne samo okolina, već i enterijer: nameštaj, krevet sa baldahinom ukrašen mekim svetlima, zatim opuštajući dnevni boravak, kuhinja i trpezarija koja je idealna za dane kada želite da budete "lenji", ispred TV-a.

Kao što možete videti na fotografijama (galerija iznad), unutrašnji deo kućice je svetao, sa pogledom na vodu i zelenilo, tako da vaš odmor bude zaista magičan.

U poslednje vreme, u oblasti nekretnine, inače su sve popularnije moderno-tradicionalne kućice za čamce, posebno u Norveškoj.

Takođe, u skladu sa inovacijama u građevini, ali i ekologiji, danas su više nego ikada pre zastupljeni održiviji materijali, a manje-više svaka od ovih kućica odiše minimalizmom.

Naravno, to nije samo zbog uštede materijala i novca, već i prostora. Kućice za čamce su obične male i kompaktne, ali opet dovoljno velike da u njima boravite nekoliko dana i odmorite se.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>