• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stan sa pogledom – Silva Vidikovac

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Podignut je BALON na lokaciji sa najboljim pogledom u gradu, pogledom na Avalu. Pogledom kakav će imati stanari stambenog kompleksa Silva Vidikovac

  • 0

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Merin Group (@meringroup.rs)

Planirana infrastruktura povezuje stambeni kompleks Silva Vidikovac sa glavnim saobraćajnicama i linijama gradskog prevoza, dok najviši standardi kvaliteta gradnje i briga o detaljima obećavaju savršeno mesto za život.

Smešten u mirnom i šumovitom okruženju, ovaj stambeni kompleks donosi jedinstven kvalitet života, pun komfor, blizinu prirode, čist vazduh, izuzetne pogodnosti za sport, rekreaciju, zdrav i dinamičan život, blizinu dnevno potrebnih sadržaja, prodavnice, zelenu pijacu, škole, predškolske ustanove, kao i odličnu povezanost sa ostalim delovim prestonice. Lociran na atraktivnoj padini naselja Vidikovac, sa koje se pruža pogled na bujno zelenilo park-šume Košutnjak, Lipovačku šumu, Straževicu i Avalu, ovaj jedinstveni projekat obuhvata 250 premium stanova različitih struktura, koncipiranih za potrebe sofisticiranog porodičnog života i izgrađenih prema tradicionalno visokom kvalitetu.

Stambeni kompleks Silva Vidikovac – stanovi sa pogledom koji nikada ne dosadi i vazduhom koji je uvek čist.

Više informacija možete pronaći na sajtu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>