• 1
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Za 20.000 evra dobijate kuću u "poznatom" selu: Kažu da ćete ovako nešto retko naći

B. L.
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

U selu nadomak Jagodine prodaje se nekretnina od 60-ak kvadrata, sa četiri ara placa

  • 1

Ako krenete da malo detaljnije istražujete srpske gradove i ruralnija mesta, shvatićete da ima pregršt lepih kuća na prodaju - čak vrlo povoljnih, ali da, naravno, ima i onih koje nisu u dobrom stanju, a neretko su precenjene.

Naša zemlja, generalno, obiluje prelepom prirodom, gde god da se uputite, a kuće van prestonice i plodna zemljišta - od doba korone su posebno postala prioritet mnogima.

Ne morate se preseliti, ali je lepo imati vikendicu za "beg iz grada". Jedna takva nekretnina se trenutno prodaje u samom centru sela Bagrdan, na svega deset minuta vožnje od centra Jagodine.

U blizini mesta je i reka Morava, ali ono po čemu je ovo mesto, osim po Bagrdanskim barama, u poslednje vreme poznato jeste jedna popularna domaća serija. Tu je, naime, snimano "Vreme zla".

Kako se navodi u TikTok videu, kuća koja je na prodaju nalazi se i blizu škole i crkve, a ima više od 4 ara placa i 66 kvadrata. Iako je odmah pored puta, ima izolaciju, tako da je nivo buke smanjen, a takođe ima i garažu.

@nekretnine_heroldoJAGODINA SELO BAGRDAN ID. OGLASA - 7518 - KUĆA, POVRŠINE 66M2 - 4,15A PLACA - 20.000 EVRA Kuća se sastoji od hodnika, dve spavaće sobe, dnevne sa kuhinjom i trpezarijom i kupatilo. Grejanje je na čvrsto gorivo, karatavan, garaža, hidrofor, monofazna struja, sengrup, spoljna stolarija drvena, podna obloga parket. Kuća je u dobrom stanju, odmah useljiva. TEL: 065 8222 446 065 8222 441 #jagodina #jagodinanekretnine #jagodina🇷🇸 #nekretninejagodina #apartmentsjagodina #nekretnine #nekretninebeograd #nekretninesrbija #nekretninenovisad #prodajastanova #prodajaapartmana #stannadan #srbija #srbijatiktok #dijaspora #dijasporatiktok #srbijaviral #trendingsrbija #property #propertymarket #fyp #viral #nekretninesarajevo #nekretninecrnagora #nekretninekragujevac #tiktoknekretnine #kosovojesrbija #kosovojeserbia🇷🇸❤ #kosovojesrbija🇷🇸🦅❤️ #gastarbajteri #austrija #svedska #danska #nemacka #amerika #svajcarska #francuska #finska #evropa #agenti #prodaja #prodajastanova #prodajastanovabeograd #crnagora #hrvatska #makedonija #bosna #slovenija #hercegovina #grčka #novogradnja #novogradnjabeograd #novogradnjajagodina #novogradnjanovisad #novogradnjakragujevac #novogradnjanis♬ Voleo sam devojku iz grada - Miroslav Ilić

Enterijer ove nekretnine čine hodnik, dve spavaće sobe, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, zatim kupatilo. Urađen je parket (što je plus u odnosu na laminat), potom drvena stolarija, grejanje na čvrsto gorivo.

Dodaje se da kuća poseduje sopstveni hidrofor i monofaznu struju, kao i da ćete "retko naći ovakvu kuću po ovoj ceni".

(Telegraf Biznis)

Video: Nebojša Lozo: Naši proizvodi su našli put do svakog kontinenta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    4. februar 2024 | 23:57

    Teško da za 10 min. može da se stigne jedino ako se leti.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>