• 7

Vreme čitanja: oko 2 min.

Otkrivamo srpsku dolinu jeftinih kuća: Vile sa dvorištem za smešne pare, a kvadrat samo pada

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Na "Slaviji" kuća je 40.000 evra, a evo još nekih jeftinih nekretnina u ovom srpskom gradu

  • 7
Kuće na prodaju ćuprija Foto: 4zida.rs/Heroldo Nekretnine, Marko Jovanović

Svaka država ima svoju dolinu jeftinih kuća, pa tako i Srbija. Ekipa Telegrafa proveravala je gde to možete ,,jeftino do nekretnine", a opet da to budu pristojni domovi za život, sa razvijenom infrastrukturom. Malo smo tragali i naišli smo na grad gde kuću od 140 kvadrata možete pazariti već za 40.000 evra. I da vam kažemo - ima ih barem stotinak.

Naime, radi se o dve nezavisne stambene jedinice u Ćupriji, plus garažom od 30 kvadrata. Prva kuća se sastoji iz kuhinje, dnevne sobe sa trpezarijom, jedne spavaće sobe i renoviranog kupatila, a druga nekretnina se sastoji iz dve spavaće sobe, dnevne sobe, kuhinje sa trpezarijom i kupatila.

Ako nismo rekli, kuća se nalazi u centru grada. Za skoro duplu kvadraturu, odnosno 250 kvadrata treba da iskeširate samo 25.000 evra više.

"Prodajem kuću u širem centru Ćuprije, 10 min od bolnice. Kuća je odmah useljiva i u dobrom stanju. Ima pomoćnu zgradu u dvorištu koja može da posluži za letnju kujnu ili za posebnu stažbenu jefinicu. Ima 2 kupatila, 5 soba, podrumske prostorije, kotao na čvrsto grejanje, 2 garaže. Kuća je u mirnoj ulici, 5 min od centra i 10 min od bolnice. Vrlo povoljno", stoji u oglasu ove kuće sa kamenom ogradom.

Na ćuprijskoj "Slaviji" možete kupiti kuću za 40.000 evra sa sve prelepim dvorištem "gratis". Koliko bi vas ovo koštalo na beogradskoj Slaviji?

"Prizemna kuća, površine 60m2 na placu površine oko 3 ara. Od prostorija se sastoji iz hodnika, jedne spavaće sobe, kupatila, ostave, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom i još jedne spavaće sobe. Urađena izolacija i fasada, PVC stolarija sa roletnama, grejanje na struju. Na placu se nalazi i prelep letnjikovac", dodaje se u oglasu.

U galeriji fotografija možete videti kako izgledaju kuće koje se prodaju.

Inače, Ćuprija je jedini grad koji leži na samoj obali Velike Morave. U blizini Ćuprije Knez Lazar sagradio je zadužbinu - Manastir Ravanicu, a inače manifestacija Crevarijada, koja se održava svakog poslednjeg vikenda u julu mesecu, predstavlja pravo "Gastronomsko čudo" na ovim prostorima.

Da li biste živeli u srpskoj dolini jeftinih kuća? Pišite nam u komentarima.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvele

    24. februar 2024 | 17:16

    Sve su to gastarbajterske kuće.Mladi ostali u inostranstvu nemaju nameru da se vrate ,babe i dede to pravile ,sad mladi to prodaju pošta zašta .Jel iskreno ništa i ne košta te mlade koji su već dobrim delom svi tamo i rođeni.

  • Zoran

    26. februar 2024 | 13:27

    To je mrtva varošica. Nema posla, nestaje voda, u selima nema kanalizacije. Škole zapuštene, nema bioskop nema pozorište. Ima dosta kriminala i narko dilera. Zato je i jeftino.

  • Gordana Tomic

    25. februar 2024 | 22:09

    Rodjena u tom gradu,zivela tu,zivot me odveo na drugu stranu ali cu se rado vratiti u moj rodni grad kada pronadjem skromnu kucicu za 10.000 e

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>