• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je najjeftiniji stan u Beogradu, košta samo 12.000 evra: Ali kupatilo može biti problem jer nije samo vaše

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako se ponadate da ste na "prvu" pronašli veoma povoljan stan - opis će vas brzo vratiti u realnost

  • 1

Na internetu je osvanuo oglas za stan na Padinskoj skeli, a njegova cena je samo 12.000 evra. Zvuči povoljno, a sam naslov oglasa je ono što svako želi čuti - uknjiženo, renovirano, useljivo odmah. Ipak, šta stvarno dobijate za taj novac? Morate pogledati slike...

Ipak, kao i u većini slučajeva, postoji jedna "caka" kod stana koji košta samo 12.000 evra. Pomenuti stan zapravo nije stan, već soba. Soba u potkrovlju, gde imate dva prozora, laminat, vrata i - komšije sa kojima delite kupatilo.

- Uknjižena, odmah useljiva soba u održavanoj zgradi na dobroj lokaciji, blizu snabdevanja i prevoza, sa korišćenjem zajedničkog komfornog renoviranog kupatila sa još 3 sobe na spratu (postoji mogućnost kupovine dodatne pojedinačne sobe ili cele etaže po pristupačnoj ceni) - pisalo je u oglasu.

Znači, ako želite da idete ujutru do kupatila, i spremite se za posao, naoružajte se strpljenjem, ili pak iskeširajte dovoljno novca, da sebi priuštite ceo sprat.

Pomenuti oglas pogledajte OVDE.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikad BG

    25. februar 2024 | 13:37

    Zašto bih u BG septičku jamu!? Tamo trče najgori, najbolji i sposobni u SAD ;)

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>