• 7
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stan u Novom Sadu se ne vidi od stvari, kada opremljena flašama sa vodom - za ovakav luksuz samo 144.200 €

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Pravda za sirotu veštačku inteligenciju, pisala je tekst ali nije videla fotke", jedan je od komentara

  • 7

"Ponosno nudimo na prodaju elegantan dvoiposoban stan na prestižnoj lokaciji - Bulevar Oslobođenja", glasi početak oglasa za stan po ceni od 144.200 evra. Iako je po opisu stan u najboljem mogućem izdanju, kada pogledate slike, ubrzo hvatate da je situacija potpuno drugačija.

Razbacane stvari od kojih se jedva vidi nameštaj, terasa koja može da se gleda samo iz daleka, jer zbog stvari prilaz je onemogućen, dok je kupatilo dodatno opremnjeno vodom - u vidu flaša koje okružuju kadu.

"Ponosno nudimo na prodaju elegantan dvoiposoban stan na prestižnoj lokaciji - Bulevar Oslobođenja. Smešten na šestom spratu od ukupno osam, ovaj očuvan stan u zgradi sa centralnim grejanjem pruža savršen spoj udobnosti i luksuza. Ovaj prostrani stan ima ukupno 65 kvadrata, sa odlično iskorišćenim prostorom. Iz hodnika se lako ulazi u sve sobe, pružajući funkcionalan raspored koji odgovara svakodnevnim potrebama", pisalo je u oglasu.

Kako se navodi, svaka deo stana je posebno i pažljivo dizajniran.

"Stan se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje, dve spavaće sobe, kupatila i terase. Svaka soba je pažljivo dizajnirana kako bi pružila maksimalnu udobnost i praktičnost. Dvorišno orijentisan, ovaj stan pruža oazu mira usred gradske vreve. Zatvorena terasa omogućava uživanje u privatnosti i svežem zraku u svako doba dana", pisalo je u nastavku.

"Savršen spoj udobnosti i luksuza", "Pravda za sirotu veštačku inteligenciju, pisala je tekst ali nije videla fotke", "Mislila sam da se neko šali, ali ne", "Da li je moguće da je neko ovo objavio?", samo su neki od komentara.

Ceo oglas pogledajte OVDE.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    25. februar 2024 | 16:49

    Očigledno da su vlasnici aljkavi i teško da se radi o luksuznoj nekretnini. Iako se nalazi na Bulevaru oslobođenja to ne opravdava ovu cenu bar dok se u njega ne uloži.

  • Mina

    26. februar 2024 | 09:18

    Ovaj stan vapi da ga oduzmu od trenutnih stanara...

  • polako

    26. februar 2024 | 01:16

    možda je do podstanara pa ga i prtodaju jer im je svega dosta

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>