• 4
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prodaje raj na zemlji u Beogradu, za te pare možete se gužvati u stanu u centru: Ima i bazen i voćnjak

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uz kupovinu kuće dobijaju se brojni benefiti

  • 4

Na internetu osvanuo je oglas za kuću u Barajevu koja se nudi po ceni od 180.000 evra. Prodavac je do najsitnijeg detalja opisao koji su benefiti kupovine baš ove kuće, ali i razlog visoke cene.

Kako je istakao, kuća ima 300 m2, a većinski deo je renoviran 2021. godine, i kako se navodi, uz sve to dobijate plastenik i voćnjak.

- Lepa, toplo uređena kuća, pre svega kao dom za višečlanu porodicu, od 300m2. Poseduje prizemlje, sprat i potkrovlje sa 2 terase, 2 kupatila, 3 mokra čvora, 2 klime, 2 garaže (jedna u sklopu kuće, a druga sa direktnim ulazom za auto sa ulice, na dva nivoa), pomoćne prostorije, fasada, spoljašnja i unutrašnja izolacija. Veći deo kuće je renoviran 2021. godine. Trenutno je grejanje na ugalj, drva i struju sistemom radijatora. Plaćen je priključak za izgradnju tipskog gasnog priključka na sistem za distribuciju prirodnog gasa. Grejanje na gas kreće od naredne grejne sezone 2022/2023. god. Nalazi se na predivnom placu od 8,75 ari, sa plastenikom od 50 kvadrata i voćnjakom. Izbetoniranim delom za bazen. Uknjižena - pisalo je u oglasu.

Kuća u prizemlju ima dnevnu sobu, kuhinju i trpezariju, ostavu, kao i dva predsoblja. Tu su i dve spavaće sobe, kupatilo i WC, dok je terasa natkrivena.

Na prvom spratu su tri spavaće sobe, kupatilo, predsoblje sa stepeništem, terasa, tavanski prostor pod kosinom, a tu je i potkrovlje pod kosinom.

Kako se dalje ističe, u blizini kuće nalaze se brojne radnje, škole kao i Dom zdravlja, ali ipak ostaje glavno pitanje, da li je cena previsoka?

Kako smo istražili, u Beogradu za istu cenu možete kupiti:

1. Stan u Gornjem gradu, veličine 116 m2;

2. Stan na Cvetkovoj pijaci veličine 70 m2;

3. Stan na Crvenom krstu veličine 108 m2;

4. Stan na Autokomandi 79 m2.

5. Kućicu na Južnom Bulevaru od 49 kvadrata

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hajaja

    10. mart 2024 | 12:27

    Šta izabrati, stan na C. Krstu gde su blizu dom zdravlja, pozorište, škole, vrtići, fakulteti, radi dnevni i noćni prevoz ili kuću u opštini gde praktično nema ničega.

  • Stefan

    11. mart 2024 | 16:12

    Budalastina. Unutra ne vresi sve zajedno sa krecenjem 10.000 evra, spolja fasada vredi vise, kuca glupo pozicionirana i guzva od komsiluka. Sve u svemu 40.000 evra maksimum. Pozdrav

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>