• 6

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prodaju zamak na Avali ispod svake cene: Za simboličan iznos dobijate jezero, vodopad, kočiju i solarne panele

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dvorište je prava oaza mira, navodi se u oglasu

  • 6

U oglasima za prodaju nekretnina naišli smo na pravi biser na tržištu, da ne kažemo bajku koja čeka svog junaka. Naime, na Avali se prodaje kuća nalik na zamak sa jezerom, vodopadom i kočijom ispod svake cene. Za "simboličnih" 280.000 eva, ovaj raj može biti vaš.

Ako uzmemo u obzir da se deo kuće u Beogradu prodaje po istoj ceni, negde i višoj, ili pak da je stan od 123 kvadrata na Novom Beogradu otišao za 290.000 evra, onda vam je verovatno jasno zašto za kuću od 239 kvadrata traže 280.000 evra, odnosno 1.172 evra po kvadratu.

"Prodajemo prelepu kuću smeštenu na Avali, sa dvorištem površine 9,82 ara i površinom kuće od 239 metara kvadratnih. Dvorište je oaza mira sa mnogo drveća, jezerom u kojem plivaju Koi šarani i vodopadom", stoji u oglasu.

Kuća je na dva sprata i ima tri spavaće sobe, isto toliko kupatila, dve dnevne sobe i kuhinju. Takođe je povezana na gradsku struju i vodu, a ima i solarne panele.

Dodaje se da ima i dva velika rezervoara za kišnicu za zalivanje dvorišta.

"Dvorište predstavlja posbeno remek delo za opuštanje i odmor, pogled iz kuće će vas ostaviti bez teksta", poručuje se u oglasu.

Kako vam se čini kuća? Da li biste dali traženi novac za nju? Pišite nam u komentarima.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Искуство

    14. mart 2024 | 12:34

    Један од многих који се залетео да направи "рај" усред неког викенд насеља. У естетику "дворца" и "језера" да не улазим. Ово је мука жива и робија за одржавање, а поставља се питање шта да радиш тамо усред ничега. Једеш оно што си пре тога тегљио из неког мегамаркета и донео у гепеку, радиш по цео дан око куће, после у гепеку односиш смеће, лопови оплеве све што оставиш унутра, мука да нађеш и доведеш мајторе који ти стално требају, свима је тамо супер ако ти дођу у госте, осим теби, да не набрајам даље. Препорука би била ако му неко понуди цену упола нижу - да прода, мада не верујем. Имао слично, и то на Златибору, једва се ратосиљао.

  • sale

    14. mart 2024 | 13:01

    Simbolicnih 280 hiljada cccccccc jel uopste novinar zna koliko je to para ako mu je to simbolicno.

  • Natasa

    14. mart 2024 | 17:11

    Ocigledno da novinar ne prati cene nekretnina u inostranstvu..po toj za par hiljada evra se nude zaista poludvorci sa hektarima zemljista u manjim mestima u Francuskoj ..Tako da 280 000...je za Avalu previse sve da mu Pepeljuga skakuce po dvoristu...Ima tih stranih portala pa neka novinar a i vlasnik procitaju oglase...

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>