• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Platite 45.000 evra, za 6 dana zaradite i do 50.000 dinara: Prodaje se lux apartman na Kopaoniku, može zamena

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kopaonik je jedna od najomiljenijih planina za skijanje među Srbima i ljudima iz regiona

  • 0

Na sajtu za izdavanje i prodaju nekretnina naišli smo na jednu ponudu koja ima veliki potencijal. Naime, neko je oglasio da prodaje lux apartman na Kopaoniku za 45.000 evra. U pitanju je 36 kvadrata, a vlasnik je zainteresovan i za zamenu.

Apartman se prodaje komplet sređen i nalazi se u blizini popularnog odmarališta, koje je udaljeno 4,5 kilometara od centra Kopaonika, dok je najbliža žičara na 2,5 kilometara.

Kako se dalje navodi, apartman je na prvom spratu, u novoj zgradi i do sada nije koriščen. Prodaje se opremljen sa svim stvarima i uređajima.

Po strukturi je jednoiposoban i sastoji se od: spavaće sobe, kupatila, kuhije i dnevne sobe sa trpezarijom.

"PVC stolarija , etažno grejanje na kotao sa radijatorima , italijanska keramika. Kupac plaća samo prenos apsolutnih prava 2,5%", navodi se u oglasu.

Podsetimo, Kopaonik je jedna od najomiljenijih planina za skijanje među Srbima i ljudima iz regiona, pa tako ovaj apartman možete gledati i kao dobru investiciju.

Recimo, šest noćenja na Kopaoniku za dve osobe, prema trenutnim podacima, košta 24.000 dinara, a u zavisnosti od izbora apartmana, sadržaja i lokacije ta cena može biti i dupla.

Imajte i u vidu da smo birali termin kada nije pik ski sezone.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>