• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poslovni prostor nadomak Subotice ide na "doboš" za 159.000 evra: Može zamena za stan, ali je onda cena viša!

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Objekat izgledom podseća na vojvođanske dvorce

  • 0

Poslovni prostor od 350 kvadrata na 14 kilometara od Subotice prodaje se za 159.000 evra. Ono što je posebno zanimljvo kod ovog oglasa je što izgledom, objekat više podseća na neki vojvođanski zamak nego na poslovni prostor. Takođe, navodi se da je moguća zamena, ali tada vlasnik ima poseban uslov.

"Vlasnik prodaje jedinstven luks poslovno stambeni objekat na 14 kilometara od Subotice, na glavnom putu ali vrlo mirna, idilična lokacija na svega 2 kilometara od jezera u Mišićevu", navodi se u oglasu.

Objekat se nalazi na placu od 74 ara, legalizovan je i poseduje svu dokumentaciju.

"Vrlo kvalitetno rađen, toplotna izolacija, podno i centralno grejanje, 3 sanitarna čvora, bakarni oluci, hidro masažna kada , pvc stolarija (argon punjenje). Objekat poseduje zasebnu salu u svom sklopu sa sopstvenim ulazom idealno za poslovne aktivnosti. Odličan objekat za ugostiteljstvo, turizam gerontološki dom, logistiku itd...", dodaje se u oglasu.

Objekat se nalazi na pacu od 74 ara, legalizovan je i poseduje svu dokumentaciju ističe se u oglasu. Takođe, nije isključena kupovina preko kredita, a vlasnik je zainteresovan i za zamenu.

Ipak, u poslednjem slučaju, cena je veća.

"Moguća zamena za manji stan uz doplatu kupca u Subotici, Novom Sadu ili Beogradu. U slučaju zamene, cena je veća", zaključuje se u oglasu.

U galeriji fotografija možete videti kako izgleda unutrašnjost kuće.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>