• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Podstanarka joj stan izmazala fekalijama i urinom, Arijana van sebe: Zna s kim je živela, a to nije opravdanje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Arijana je 9. marta objavila slike na kojima se može videti stanje njihovog stana

  • 0

Na internetu osvanula je objava devojke čija je majka izdala stan, kako tvrdi, i ne tako urednoj stanarki. Kako se navodi, žena nije plaćala stanarinu, a kada se na kraju iselila, stanje stana ih je ostavilo bez teksta.

Arijana je 9. marta objavila slike na kojima se može videti stanje njihovog stana, a potom je detaljno objasnila šta se dogodilo.

- Žena je iznajmila stan, platila prvi mesec i depozit, a posle nijednu režiju... Ostale su dve kirije koje nije platila uz izgovore da će sakupiti novac itd. Ugovor je potpisao javni beležnik, ali to je manje bitno, stalno se pravdala, odugovlačila, i iz sažaljenja moja mama nije reagovala na vreme. Na kraju, nekoliko nedelja nije živela u stanu, a razlog ćete videti na priloženim slikama. Volela bih da ova objava bude opomena drugima, jer je ona od danas u drugom stanu. Žena živi sa psom, a kao što možete videti, izmet i urin su po podovima - pisalo je u objavi na Fejsbuku.

Povodom ovoga kontaktirali smo devojku koja je objavila pomenutu objavu, kako bi nam rekla malo više.

Na "sreću" podstanarka je u stanu napravila kratki spoj, pa nije bilo struje zbog čega sigurno nekih 2-3 nedelje nije tamo više živela, ali uz izgovore da je bolesna i slično. Nije htela da preda ključeve naravno jer je stan bio u stanju koje možete viditi na slikama. Nekako smo uspeli da se dogovorimo, da ostavi ključeve i izađe iz stana, što nam je na kraju bilo jedino bitno, jer policija tu ništa ne može, a suđenje bi trajalo, i na kraju ne bi bilo rezultata. Platila je kao što sam navela samo prvu stanarinu i depozit, ostalo ništa. Žalosno je što ona tako godinama živi i niko ništa ne može - rekla nam je Arijana Lučić.

Objavu pogledajte OVDE.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>