• 4

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dve kuće, štala i 10 ari zemlje za samo 13.000 evra: Plac na obali Dunava, dobro povezan sa Beogradom

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kako se navodi, pored sve kuće i štale, na imanju se može pronaći i nekoliko stabala voćki

  • 4

Na internetu je osvanuo oglas koji je privukao pažnju mnogih. U pitanju su čak dve kuće, štala i šupa i to na 10,16 ari zemlje za 13.000 evra u selu Dobra.

Trenutni vlasnici potrudili su se da veoma slikovito kroz oglas objasne kako bi izgledao život na ovom imanju.

- Selo Dobra leži na obali Dunava sa pogledom na Rumuniju u nacionalnom parku "Đerdap". Ugnježdeni u prelepoj dolini, čak i iz sopstvenog dvorišta možete uživati u pogledu na šumu koji oduzima dah. Imanje se sastoji od veće, tradicionalne kuće, površine 74m2 (legalizovana, ali potrebno je renovirati), manje kuće, površine 24m2 (u procesu je legalizacije, ali useljiva) i stare štale površine 32m2 koja je legalizovana. Manja kuća se sastoji od kuhinje/trpezarije, dnevne/spavaće sobe i kupatila sa svim osnovnim elementima. Od nameštaja, opremljena je sa novim šporetom na drva (Smederevac), kojim se može grejati cela kuća zimi, frižiderom sa komorom, stolom za ručavanje, kredencem, tri kauča, većom vitrinom, gardaroberom, uljanim radijatorom, veš mašinom (novo) i bojlerom (novo).Voda, koja je ispravna za piće, i struja su povezani, a na imanju je i bunar sa ispravnom ručnom pumpom, samo je voda neispravna za piće - pisalo je u oglasu..

Kako se dalje navodi, pored dve kuće i štale, na imanju se mogu pronaći i nekoliko voćki.

- Veća, tradicionalna kuća ima dozvolu za gradnju/renoviranje. Sastoji se od prizemlja (podruma) sa dve prostorije za skladištenje (sadrže baštenski alat, sekire, kućni alat) i prvog sprata sa dve velike prostorije i hodnikom. Plac se većim delom prostire iza kuće na 10,16 ari i ima nekoliko voćki (jabuka, kajsija, breskva, smokva, lešnik, orah). Šupa ima čelični krov i može se iskoristiti za skladištenje i pripremu ogrevnog drveta, kao i za kuvanje tokom letnjih meseci (ima stariji šporet montiran). U samom selu se nalazi dobro opremljena prodavnica za nabavku namirnica i pojedinih predmeta za domaćinstvo. Takođe ima direktne autobuske linije ka Beogradu i usputnim gradovima. Osnovna škola se nalazi preko puta imanja, u blizini je i pošta, kafana, a tokom letnje sezone radi otvoreni bazen - pisalo je u opisu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bole

    12. april 2024 | 10:40

    Neko se tu kucio ceo zivot i ulagao sve sto je imao i onda ga neki naslednik proda za polovan auto, tuzno ali istinito

  • Nadica

    12. april 2024 | 19:52

    Bezi bre , taj vlaski kraj je od sada na crnoj listi .

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>