• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

U blizini Beograda kuću i letnjikovac nude za 34.000 evra, a priroda je prelepa: Vlasnik otkrio razlog prodaje

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Na 33 ara, smešteni su zasadi kruške, plastenik sa povrćem i smokve

  • 0

Na sat vremena od Beograda i Novog Sada prodaje se kuća od 60 kvadrata za 34.000 evra. Po toj ceni može se kupiti kuća u selu Sovljak, na četiri kilometra od centra Bogatića, zajedno sa verandom, ambarom (smokve, jabuke itd), a ako ste zainteresovani i za zasad kruške na preostalih 33  ara, cena je skuplja za 6.000 evra.

"Može se kupiti samo kuća na 17 ari sa verandom, ambarom (smokve, jabuke itd) 34.000€ ili sve zajedno 40.000€ sa kruškama 33ari", stoji u oglasu.

Kuća se sastoji od dnevne sobe sa kuhinjom, spavaće i kupatila, a u oglasu se navodi da je potpuno renovirana sa novim krovom i verandom od punog drveta.

Na 33 ara, smešteni su zasadi kruške, plastenik sa povrćem i smokve.

"Zemlja nikada nije bila prskana osim prirodnim stvarima kao kopriva i zeolit pošto je namenjeno za porodicu", stoji u oglasu i dodaje koliko novca može da se dobije od voćnjaka godišnje.

"Investicija od domaće neprskane kruške minimum 4.000 evra godišnje, neprskano povrće (beli luk, crni luk, krompir, celer, paprike. . . ) + jabuke".

Plac ima struju, vodu i bunar.

Vlasnik je otkrio i zašto je odlučio da proda ovo domaćinstvo, a verovatno nije ono što ste isprva pomislili.

"Razlog prodaje je kupovina većeg domaćinstva. Na placu je dosta uloženo, renovirana je kompletna kuća, ulagano je u plastenik, zasad kruške itd", pojašnjava.

U selu se nalazi prodavnica, apoteka, škola na nekoliko minuta od kuće, a u Bogatiću banke, prodavnice, tržni centar, dom zdravlja itd.

Vlasnik ne isključuje i mogućnost zamene.

"Moguća zamena za građevinski materijal/fasade/stolariju/nameštaj/radijatore itd uz moju ili vašu doplatu", dodaje se u oglasu.

Navodi se i da prve komšije poseduju koze i kokoške, pa tako možee uživati u domaćim i netretiranim proizvodima po pristojnim cenama.

Za kraj, vlasnik je imao i zanimljivu konstataciju: "Za istu cenu prodaju garažno mesto u Beogradu ili garsonjeru od 15 kvadrata u Novom Sadu".

Kako vam se čini domaćinstvo, da li biste se preselili?

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>