• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pojavio se stan u centru za samo 28.000 evra, svi ga hoće: Cene nekretnina i dalje skaču, ovo je redak slučaj

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Grad koji broji negde oko 65.000 stanovnika i dalje ima veliku potražnju za nekretninama

  • 0

U trenutku dok većina cena skače, na internetu je osvanuo oglas koji je privukao pažnju mnogih, pa i nas. U pitanju je stan od 44 metara kvadratnih, za koji se traži samo 28.000 evra, i to u centru Jagodine, gradu koji ima tek negde oko 65.000 stanovnika.

Povodom ovako povoljne ponude, ekipa Telegraf Biznisa kontaktirala je sa agencijom preko koje je i postavljen oglas, gde su nam otkrili kako se kreću cene u Jagodini, kao i kakva je zainteresovanost kupaca.

- Cene se povećavaju, ali je i potražnja velika. Što se tiče oglasa u kojem se stan od 44 m2 prodaje za 28.000 evra, to je veoma retka situacija. Mnogi se već raspituju i sigurno će se prodati uskoro - rekli su nam iz agencije.

Kako su dalje istakli, cena starogradnje po kvadratu u ovom gradu kreće se od 800 evra pa do 1.000, što samo dokazuje da je ponuda pomenutog stana veoma retka. Prostom računicom - kvadrat stana koji je podigao prašinu je samo 636 evra!

Iako mnogi željno iščekuju da cene stanova budu zamrznute ili u najboljem slučaju počnu da padaju, to se, ako je suditi po situaciji u Jagodini, još neće dogoditi, iako je ovaj jeftini stan ulio "lažnu nadu".

Primera radi, stan koji je mnoge zainteresovao zbog neverovatno povoljne cene, ali i toga što uz nju dolazi čak i nameštaj, ima jednu sobu. Na samom ulazu nalazi se hodnik koji je opremljen velikim ogledalom, dok se u nastavnu nalazi ulaz u kupatilo, dnevnu sobu, trepezariju i ostavu koja se može koristiti i kao mala soba.

U kupatilu se nalazi veš-mašina koja je ušteda samo po sebi, jer budući vlasnici ne moraju da kupuju novu, dok je kuhinja potpuno opremljena, kao i trpezarija.

U blizini stana, nalazi se osnovna škola, kao i brojne prodavnice, a kako se navodi, budućim vlasnicima mir je zagarantovan.

@nekretnine_heroldo JAGODINA - TABANE 💶 28.000€ ☎️ 064 831 2062 @Jovan Mitic ☎️ 065 8222 441 - jednosoban stan - 44m2 - 5 sprat - u cenu stana ostaje kompletna trpezarija sa kuhinjom, kreveti u spavaćoj spbi, tepih i stočić u dnevnom boravku. NAŠA PREPORUKA #jagodina #jagodinanekretnine #jagodina🇷🇸 #nekretninejagodina #apartmentsjagodina #nekretnine #nekretninebeograd #nekretninesrbija #nekretninenovisad #prodajastanova #prodajaapartmana #stannadan #srbija #srbijatiktok #dijaspora #dijasporatiktok #srbijaviral #trendingsrbija #property #propertymarket #fyp #viral #nekretninesarajevo #nekretninecrnagora #nekretninekragujevac #tiktoknekretnine #kosovojesrbija #kosovojeserbia🇷🇸❤ #kosovojesrbija🇷🇸🦅❤️ #gastarbajteri #austrija #svedska #danska #nemacka #amerika #svajcarska #francuska #finska #evropa #agenti #prodaja #prodajastanova #prodajastanovabeograd #crnagora #hrvatska #makedonija #bosna #slovenija #hercegovina #grčka #novogradnja #novogradnjabeograd #novogradnjajagodina #novogradnjanovisad #novogradnjakragujevac #novogradnjanis #batočina #kragujevac #ćuprija #cuprija #cuprija💎 #paraćin #svilajnac #despotovac #rekovac #lapovo #beograd #novisad #zagreb #ljubljana #budva #skopje #sarajevo #niš #kruševac #kraljevo #zaječar #bor ♬ original sound - nekretnine_heroldo

U komentarima javili su se mnogi zainteresovani kupci, ali i oni koji su samo želeli da podele svoje oduševljenje budući da je cena veoma pristupačna, a i izgled stana veoma pristojan.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>