• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zlatibor prodaje imanje sa šumom za 4.500 evra, može i na rate! Pogledajte fotografije parcele

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Imanje se nalazi u selu Borci kod Rače Kragujevačke

  • 2
Rača Kragujevačka Kolaž: Ustupljene fotografije/Zlatibor M.

Zlatibor M. prodaje imanje bogato šumom za 4.500 evra u selu Borci kod Rače Kragujevačke. Ono što je posebno zanimljivo je da Zlatibor svoje imanje daje i na pet mesečnih rata, a tada je cena za 500 evra skuplja.

"Prodajem imanje, poljoprivredno zemljište, šumsko zemljište, šumu sa drvima oko 50 metara mešavine kvalitetne - nešto i oboreno samo da se izvuče, površina, 90 ari, 7 parcela-kompleks, celina", navodi se u oglasu.

Kako je poručio za Telegraf Biznis, postoje tri opcije za kupovinu: uz posečena drva i tada je cena 4.500 evra, bez drva 4.000 evra i na pet mesečnih rata 5.000 evra, uz ugovor kod notara.

Zlatibor dodaje u oglasu da je cena fiksna i bez pogađanja, kao i da poseduje sve neophodne papire, te da je u pitanju vlasništvo 1/1.

Kako izgleda imanje koje se prodaje? Pored fotografija koje vam ostavljamo u galeriji, evo šta kaže i Zlatibor u oglasu:

"Teren oko 30 odsto ravan i tu može da se gradi- po katastru građevinsko zemljište van zone, oko 70% brdovito i tu je šuma, šumsko zemljište, rastinje, nema šta nema".

Navodi da je put do imanja zemljani i da se nalazi oko 300 metara od glavnog seoskog puta a oko 400 metara do asfalta.

Takođe, na imanju nema nikakvih građevinskih objekata kao dok su struja i vodu udaljeni na 500 metara od imanja.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    20. april 2024 | 17:53

    90 ari za te pare je poklon pa makar da je deponija u pitanju u sred nekog kamenjara. Idealno za neki planinski ranč ili vikendicu za odmor. Elektro priključak se lako završi. Kažem ovo jer sam ja za mnogo više novca pre 4 godine kupio 18 ari pod šumom i kasnije to raskrčio, doveo struju, rešio vodu i sagradio kuću za odmor, daleko od svake civilizacije. I super sam prošao.

  • Ilić ivica

    25. april 2024 | 16:54

    Kako doći do gospodina Zlatibora m. informacija o nekretnine što prodaje hvala.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>